REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Samsung“ neketina atsisakyti idėjos pagaminti ypatingą išmaniojo telefono „Galaxy S5“ versiją, kuri gautų ypač didelės raiškos ekraną ir, tikėtina, metalinį korpusą. Modelis kuriamas pagal programą „Project KQ“, jo preliminarios specifikacijos jau buvo skelbtos anksčiau.

REKLAMA
REKLAMA

Leidinys „Asia Today, remdamasis savais šaltiniais, praneša, jog „Samsung ketina birželio mėnesį išleisti išmanųjį telefoną su 2560 x 1440 taškų raiškos ekranu. Kartu nurodoma, kad įrenginys bus pirmiausia skirtas JAV ir Europos gyventojams, tuo tarpu besivystančioms šalims bus siūlomas originalusis „Galaxy S5 ir vidutinės kainų kategorijos išmanieji telefonai.

Brangesnė „Galaxy S5 versija, kuriai priskiriamas priedėlis „Prime“, gaus procesorių „Exynos 5430“ ir 4G LTE modemą, sukurtą kompanijos „Intel“. Taip pat yra informacijos, jog „Samsung“ pasiūlys dar vieną modifikaciją, kurios pagrindą sudarys „Qualcomm Snapdragon 805“. Panašu, kad abi versijos bus išleistos vienu metu, tačiau bus pardavinėjamos skirtinguose regionuose.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų