REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ispanijos futbolo lygos (LPF) Ekonomikos kontrolės komitetas pranešė, jog „Barcelona“ klubas įsigydamas brazilų talentą Neymarą nepadarė jokių pažeidimų.

REKLAMA
REKLAMA

„Barcelona“ klubui ilgą laiką teko kęsti kontraversiškus kaltinimus dėl finansų, susijusių su buvusio „Santos“ žaidėjo Neymaro persikėlimu į „Nou Camp“ stadioną praėjusią vasarą.

REKLAMA

Klubo bėdos prasidėjo praėjusių metų gruodį, kai balso teisę turintis klubo narys Jordi Casesas negavo išsamios informacijos apie brazilo transferą ir kreipėsi į teismą. Informacijos apie Neymarą J.Casesui taip ir nebuvo atskleista, o išsamesnės detalės paviešintos tik per specialią spaudos konferenciją, gavus Neymaro tėvo leidimą. Teismas tuomet „Barcelona“ apkaltino mokesčių vengimu įsigyjant minėtą futbolininką.

"Nėra įrodymų, kad Neymarą įsigijęs Katalonijos klubas pažeidė kokius nors Ispanijos futbolo lygos reglamentus ar taisykles, todėl bet koks tyrimas šiuo klausimu nutraukiamas", - skelbė LPF, išanalizavusi daugybę komandos pateiktų dokumentų.

REKLAMA
REKLAMA

„Barcelona“ atstovai neslėpė džiaugsmo išgirdę sprendimą. „Skaidrumo vardan, „Barcelona“ nori pažymėti, jog visada bendradarbiaus su komitetu, jei šiam kils klausimų dėl žaidėjo įsigijimo“, - rašė „Barcelona“.

Galutinį sprendimą dar turi priimti teismas. Jei „Barcelona“ laimės bylą, į jos sąskaitą sugrįš apie 13 mln. eurų.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų