REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Žinių radijas

Viešųjų ryšių ekspertas Liutauras Ulevičius vertindamas dabartinius politinius kandidatų į prezidento postą debatus pripažino, kad Lietuvoje politikai nesistengia nustebinti. Kaip vieną iš pavyzdžių, pasak eksperto, būtų galima išskirti Viktorą Uspaskichą, kuris savo natūraliu elgesiu ir gyvenimo būdu sugeba intriguoti.

REKLAMA
REKLAMA

„Jis sugeba savo charizmos savybėmis patraukti dėmesį ir parodyti naują faktą. Reikia suvokti, kad Viktorui nėra jokio poreikio kalbėti apie naujas idėjas. Jam užtenka tiesiog būti arba tiesiog elgtis chamiškai, arba visiškai neadekvačiai. Tai yra pavyzdys, kaip politikas gali būti orientuotas į savo rinkėją.“

REKLAMA

„Viktoro rinkėjams reikia tokių nesąmonių. Jam nereikia protingų minčių, jam nereikia pagrįsti 1509 Lt atlyginimo. Jam užtenka tik pažadėti, kad tikrai taip bus“, - „Žinių radijo“ laidoje „Atviras pokalbis“ sakė L. Ulevičius.Kiti politikai, pasak viešųjų ryšių eksperto, dažnai „nepataiko“ į savo auditoriją. L. Ulevičius pateikė galimą šios problemos sprendimą. Politinėms partijoms reikia kelių lyderių grupės: vienas – jaunimui, antras – šou darymui, trečias – pensininkams ir t.t.

„Dabar situacija tokia, kad tik vienas patenka į pagrindinę poziciją, o visi kiti taiko į vicepostus“, - tikino specialistas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų