REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

 Sekmadienį Anglijos "Premier" lygoje buvo sužaistos dvejos XXXVI-ojo turo rungtynės.

"Anfield" stadione įvyko neeilinė dvikova. Tarpusavyje susigrūmė "Liverpool" prieš Londono "Chelsea". Jose Mourinho auklėtiniai rezultatu 2-0 įveikė "raudonuosius" ir sugrąžino intrigą kovoje dėl titulo.

REKLAMA
REKLAMA

Pirmasis kėlinys prasidėjo aikštės šeimininkų dominavimu. "Liverpool" futbolininkai ilgą laiką kamuolį kontroliavo prie "mėlynųjų" vartų, tačiau pralaužti gynybos nepavyko.

REKLAMA

Kėlinio pabaigoje "Chelsea" sulaukė varžovų klaidos. Aikštės viduryje grubią klaidą padarė kapitonas Steve'as Gerrardas, o tuo pasinaudojo Demba Ba, kuris visiškai laisvas nuginklavo Simoną Mignolet.

Per kitas 45 minutes Brendano Rodgerso auklėtiniai ir toliau spaudė varžovus iš sostinės. Puikią progą 59-ąją minutę sukūrė Joe Allenas, bet jo tolimą smūgį atrėmė Markas Schwarzeris.

Rungtynių pabaigoje Luisas Suarezas turėjo galimybę išplėšti lygiąsias. Urugvajietis baudos aikštelėje atliko stiprų smūgį, tačiau M.Schwarzeris ir vėl gelbėjo "Chelsea".

REKLAMA
REKLAMA

Per paskutinę pridėtą rungtynių minutę galutinį tašką padėjo Willianas. Į gynybą nespėję sugrįžti "raudonieji" už savo nugarų paliko Fernando Torresą, kuris atliko rezultatyvų perdavimą Willianui.

Pagrindinių konkurentų dėl titulo kluptelėjimą išnaudojo "Man City" futbolininkai, išvykoje susitikę su Tony Puliso treniruojama "Crystal Palace" ekipa.

Į priekį "miestiečiai" įsiveržė jau 4-ąją minutę, kai pasižymėjo puolėjas Edinas Džeko.

Pirmojo kėlinio pabaigoje pranašumą įtvirtino Yaya Toure, puikiu reidu išmaudęs visą Londono klubo gynybą.

Po sekmadienio susitikimų "Liverpool" klubas "Premier" lygoje išlieka pirmoje vietoje, tačiau nuo "Chelsea" juos skiria tik du taškai, o "Manchester City" atsilieka trimis, tačiau yra sužaidę vieneriomis rungtynėmis mažiau.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų