REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas Tai pasyvus metas; nieko nauja ir rimta nesiimkite. Stebėkite, kas vyksta, ir stenkitės kuo optimistiškiau visa tai vertinti.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras Jūs energingi, žavūs, veiklūs. Dabar bus taip, kaip panorėsite. Tad drąsiai svajokite, ryžtingai siekite. Tinka pradėti ilgalaikius darbus.

REKLAMA

Dvyniai Galima netikėta pagalba, nelauktos dovanos. Verta užsiimti buitinių, taip pat šeimos narių problemų sprendimu.

Vėžys Puiki proga greitai išspręsti įsisenėjusią problemą. Jums pavyks susitikti su reikalingais žmonėms ir rasti teigiamą atsakymą dėl jums svarbaus reikalo. Pasistenkite rytdienai neatidėti nė vieno skubaus darbo – įstrigsite.

Liūtas Tinka tvarkyti namų, šeimos reikalus – juos atliksite iš tiesų lengviau ir sėkmingiau nei profesinius reikalus. Neskubinkite įvykių – kas nesiseks, galite drąsiai atidėti.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė Sėkmingas laikas: jūsų nuotaika bus puiki, o sėkmė lydės visą dieną. Tinkamas laikas atlikti darbus, kuriems reikia įkvėpimo. Jūs švytėsite ir sulauksite aplinkinių palaikymo. Geras laikas spręsti meilės problemas.

Svarstyklės Nepriekabiaukite, nepykite, nepradėkite aiškintis santykių, kol dešimt kartų nepatikrinsite, ar esate teisūs – dabar būsite linkę pervertinti savo nuomonę.

Skorpionas Gerų derybų metas: laiku nusileiskite, sutikite. Orientuokitės į kitų interesus, jei norite, kad ši diena būti vaisinga ir smagi. Puiki proga taikiai pasišnekėti su antrąja puse.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šaulys Įtampa nemenka. Geriau žinosite, ko nenorite, kas nepatinka, kas netinka, ko reikia atsisakyti, nei ko jums iš tiesų reikia. Nieko baisaus, jau poryt jūsų nuotaika bus geresnė, lengviau suprasite, ko gi vis dėlto jums reikia.

Ožiaragis Palanki diena, jūsų galimybės plėsis. Šios dienos susitikimai ir užmegztos pažintys bus sėkmingi.

Vandenis Aktyvios veiklos metas. Puikus metas kontaktams su draugais ir užsieniečiais.

Žuvys Gerų permainų, įkvepiančių susitikimų diena, kai užsimezgę draugiški ar romantiški santykiai suteikia optimizmo, padeda rasti naujų sprendimų. Daugiau bendraukite, domėkitės avangardiniais dalykais savo veikloje.

www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų