REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 JAV ir Vakarų Europoje profesionalūs golfo turnyrai pritraukia dešimtis tūkstančių žiūrovų, o golfą žaidžia įvairiausio amžiaus žmonės. Nors Vakarų valstybėse golfas yra itin paplitęs žaidimas, Lietuvoje tai vis dar yra bene labiausiai mitais apipinta sporto šaka. Vis dėlto atidžiau panagrinėjus šiuos mitus, tampa akivaizdu, kad jie neturi pagrindo.

REKLAMA
REKLAMA

Mitas nr. 1: golfas – elitinis privačių klubų ar bendruomenių žaidimas

Dažnas lietuvis mano, kad golfas – tai veikla, skirta ne kiekvienam paprastam mirtingajam. Neretai įsivaizduojama, kad norint žaisti golfą, reikia turėti įtakingų pažįstamų ar įstoti į privatų klubą, kuris vien už galimybę būti jo nariu nuplėš galybę pinigų. Tačiau taip nėra. Lietuvoje veikiantys golfo klubai yra atviri visiems norintiems.

REKLAMA

„Treniruotis žaisti golfą gali kiekvienas – tereikia rasti patinkantį ir patogioje vietoje įsikūrusį klubą ar netgi uždarą treniruočių salę. Lietuvos golfo klubai visuomet laukia naujų narių ir mielai priima naujokus. O vos po 5 specialių treniruočių su treneriu žaidėjas gali gauti Žaliąją kortelę, su kuria jis bus įleistas į bet kurį visuomeninį golfo aikštyną visame pasaulyje. Jis niekam neįsipareigos: norės – žais pastoviai ir taps klubo nariu, norės – žais retkarčiais“, – sako Lietuvos golfo federacijos generalinis sekretorius Lukas Vosylius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų