REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Panevėžio „Ekranas“ sekmadienį pradės antrąjį ratą ir Pakruojyje sieks revanšo prieš „Kruoją“ už nesėkmę pirmame rate. Tada A lygos starte Panevėžio komanda po įvarčio paskutinėmis susitikimo sekundėmis 1:2 nusileido svečiams ir patyrė vienintelę nesėkmę. Prieš šias rungtynes mintimis apie būsimą mačą pasidalino vienas mėlynai raudonų lyderis, gynėjas Rytis Pilotas, praneša "Ekranas".

REKLAMA
REKLAMA

- Kaip pailsėjote po paskutinių varžybų su „Šiauliais“?

- Po mačo treneriai suteikė porą laisvų dienų atsipūsti nuo varžybų maratono, treneris liepė negalvoti apie futbolą. poilsio tikrai užteko.

REKLAMA

- Kokiomis nuotaikomis grįžote į treniruotes?

- Jos tikrai pozityvios. Visi sunkiai dirbame šią savaitę ir ruošiamės labai rimtai dvikovai sekmadienį. „Kruoja“ nebloga komanda, turi kelis lyderius, kurie ir kuria žaidimą. Pirmą ratą „Kruoja“ sužaidė, sakyčiau, banguotai.

- Pirmame mače A lygos starte apmaudžiai pralaimėta „Kruojai“, ar dabar komanda žinos, kaip žaisti prieš varžovą?

- Taip, mūsų čempionato startas su „Kruoja“ tikrai buvo apmaudus, nemanau, kad mes nežinojome, kaip žaisti su jais. Buvome išanalizavę jų stipriąsias ir silpnąsias vietas, tiesiog kelios mūsų klaidos ir lėmė tokį rungtynių rezultatą.

REKLAMA
REKLAMA

- Nesuklysiu pasakęs kad tada pirmame mače daug ką lėmė startinis jaudulys, kurio Pakruojyje, tikėkimės, nebebus? - Jaudulį jautė visi, tiek mes, tiek ir „Kruoja“. Galbūt mums labiau atsiliepė, nes keliems žaidėjams tai buvo debiutas A lygoje. Dabar situacija bus visiškai kitokia: eisime į aikštę tik dėl trijų taškų ir jokio susikaustymo tikrai nebus.

- Kokie mūsų komandos šansai Pakruojyje?

- A lygoje nėra neįveikiamų komandų. Tai parodėme ir per pirmąjį ratą, kad galime su visais kovoti ir laimėti, tereikia žaisti drąsiai bei disciplinuotai. Šioje poroje favorito neišskirčiau, manau, abejų komandų galimybės panašios.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

- Privalumas „Kruojai“, kad ji žais namie ant natūralios žolės?

- Galbūt šioks toks privalumas ir bus. Jie ten treniruojasi, žino aikštę, bet, manau, daug laiko mums nereikės priprasti prie aikštės rungtynėse. Tačiau Pakruojis šalia Panevėžio, visada jaučiamės lyg žaistume kaip namie, atvyksta daug sirgalių ir paprastų žiūrovų, tad mus papildomai motyvuos savi gerbėjai.

Primename, kad „Kruojos" ir „Ekrano" sekmadienio dvikovos pradžia - 12 val.

A lygos X turo kitos rungtynės:

04.24 „Šiauliai" - „Žalgiris" 0:0

04.26 17 val. „Granitas" - „Trakai"

04.26 20.30 val. „Banga" - „Sūduva"

04.27, 16 val. „Dainava" - „Atlantas"

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų