REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šį sekmadienį tiesiogiai iš „Akropolio“ ledo finišuos elegantiškasis LNK šou „Šokiai ant ledo“.

Šį sekmadienį tiesiogiai iš „Akropolio“ ledo finišuos elegantiškasis LNK šou „Šokiai ant ledo“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Pusė metų pasiruošimų, treniruočių ir konkurso tiesioginiame eteryje. 600 valandų ant ledo – tiek maždaug čiuožė kiekviena pora. Beveik visi patyrė lengvesnes ar sunkesnes traumas. Dusyk prieš pat tiesioginę transliaciją iš „Akropolio” dalyviai buvo išvežti greitosios automobilyje. Keturi profesionalai - Aleksejus, Andrejus, Alisa, Aidas - specialiai į projektą atvyko iš užsienio. Projekte čiuožėjai vilkėjo per 130 skirtingų kostiumų.

REKLAMA

Tačiau tai tik sausi skaičiai. „Šokių ant ledo“ prodiuseriai sako, kad tokio emocionaliai sunkaus projekto nebuvo. Nuo ašarų iki euforijos, nuo nusivylimų iki pakilimų. „Tai buvo labai gražus šou, prisipažinsiu, kad nesitikėjau, jog prodiuseriai surengs tikai aukšto lygio TV programą“, - sako projektą stebėjęs, komisijoje dirbęs ir šokėjus konsultavęs garsiausias šalies šokėjas ant ledo Povilas Vanagas.

Į finalą kelialapius iškovojo tik pačios stipriausios poros - Gintarė Gurevičiūtė ir Aleksejus Rogonovas, Asta Žukaitė ir Saulius Ambrulevičius, Vaida Genytė ir Tomas Katukevičius bei Vytautas Mackonis ir Gintarė Vostrecovaitė.

REKLAMA
REKLAMA

Šį sekmadienį jos šoks po du paskutinius šokius – vieną, kurį laiko pačiu geriausiu savo pasirodymu ir antrą naują, pavadinimu „Atsisveikinimas“.

Tačiau poros sako, kad nebus nelengva atsisveikinti su gyvenimu ant ledo. „Manau, kad kažkurį laiką nenorėsiu matyti ledo. Bet nenorėsiu matyti dėl to, kad per daug ten palikta gerų emocijų. Jis kurį laiką tikrai man kels nostalgiją ir ilgesį. Toje aikštelėj buvo visko: pirmi žingsneliai, atiduota daug fizinių jėgų, emocijų. Labai daug tas ledas žino, labai daug yra sugėręs“, - sako Vaida Genytė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Atradau dar didesnę meilę čiuožimui. Visada tai buvo mano svajonių sportas, o dabar... Dabar tai dalis mano gyvenimo. Niekada nepamiršiu šio laiko, praleisto ant ledo. Buvo taip gera... Jei atsuktume 10 metų atgal, galbūt būčiau rinkusis dailųjį čiuožimą. Juk ledą ir žurnalistiką galima puikiai suderinti“, - šypsosi Asta Žukaitė – Nalivaikienė.

„Vakar pirmą kartą supratau, kad tai paskutiniai kartai ant ledo. Buvo dešimta valanda vakaro ir, kaip įprasta, galvojau, jog jau pats laikas važiuoti namo, nes jau pavargau. Tada suvokiau, kad čia ta viena iš paskutinių dienų, kai galiu tuo mėgautis. Mes ant ledo prabuvom iki vidurnakčio. Graudu pasidarė suvokus, kad projektas baigėsi“, - atviravo Gintarė Gurevičiūtė.

REKLAMA

„Tiek visko vyko, atrodo, tik dešimt laidų, o tie pusė metų, kuriuos mes čia pragyvenom, prabėgo visiškai nejučia. Paskutiniam šokiui pasirinkom tokią paprastą temą, sau susigalvoję šokio pavadinimą „Pabaiga“. Tai pabaiga yra visa ko, pabaiga ir mūsų nueito kelio šiame projekte. O norėtųsi pabūti dar“, - prieš finalą liūdnų minčių neslėpė Vytautas.

Kaip ten bebūtų, su žiūrovais šou žada atsisveikinti triukšmingai. „Šokių ant ledo“ nugalėtojams atiteks 30 tūkstančių litų prizas, pora pirmosios vietos laimėtoja gaus 15 tūkstančių litų, antrosios – dešimt, trečiosios – penkis tūkstančius. Pirmosios vietos laimėtojo laukia ir poilsinė kelionė, kitų – atsipalaidavimai SPA.

REKLAMA

Nugalėtojus išrinks projekto žiūrovai ir komisija. Finale čiuožėjus vertins Lietuvos čiuožimo federacijos prezidentė Lilija Vanagienė, režisierius Vytenis Pauliukaitis, baleto primarijus Nerijus Juška ir aktorė Asta Baukutė.

„Šokių ant ledo“ finalas – sekmadienį 19.30 val. tiesiogiai iš „Akropolio“ ledo.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų