REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

 Trečiąją pergalę ketvirtosiose 2014 metų pasaulio ledo ritulio čempionato šešių komandų I (pirmojo) diviziono B grupės turnyro rungtynėse Vilniuje iškovojo ir mažiausiai bronzos medalius užsitikrino Lietuvos rinktinė.

REKLAMA
REKLAMA

Lietuvos ledo ritulininkai ketvirtadienį paskutiniosiose dienos rungtynėse 5:2 (1:0, 1:0, 3:2) nugalėjo penktojoje pozicijoje likusią Rumunijos (1 tšk.) ekipą.

REKLAMA

Po rungtynių Lietuvos rinktinės treneris Berndas Haake teigė, kad prieš lemiamas rungtynes dėl sidabro su Kroatijos rinktine reikės pagerinti žaidimą.

„Mes žinojome, kad Rumunijos ekipos rezultatai neatspindi pačios komandos, jiems tiesiog nepasisekė, tai greita, gera komanda ir mes juos gerbėme. Mano komanda ne visuomet žaidė gerai, bet svarbiausia, kad mes laimėjome šiandien rungtynes ir turime galimybe kovoti dėl sidabro. Pailsėsime, bet turėsime žaisti geriau“, - kalbėjo treneris.

REKLAMA
REKLAMA

Jo teigimu vien bronzos medalio Lietuvos rinktinei neužtenka, dabar yra svarbi proga pasiekti daugiau.

„Aš pasakiau vaikinams, kad mes turime didžiulį šansą, gyvenimo šansą daugeliui žaidėjų, laimėti sidabrą namuose. Visa koncentracija yra tose rungtynėse. Esu įsitikinęs, kad prie tokių sirgalių mums bus lengviau. Matau pilną areną žmonių ir galiu pasakyti, kad Lietuvos žmonės yra sporto žmonės, kurie domisi ne tik krepšiniu“, - teigė strategas.

Geriausiu rungtynių žaidėju pripažintas Donatas Kumeliauskas teigė, kad jam padėjo puikūs komandos draugų perdavimai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Reiktų pagerinti žaidimą, pailsėsime ir galėsime toliau treniruotis. Šiandien puikiai pasirodė mūsų vartininkas. Kad ir kas ką besakytų – pergalė yra pergalė. Geriausiu žaidėju tapau, nes puikius perdavimus atidavė partneriai. Rungtynės su Kroatija, manau, bus sudėtingos, nes spręsis medalių spalva. Laukia sunkios rungtynės“, - kalbėjo D. Kumeliauskas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų