REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Brazilijoje chaosas. Likus 49 dienoms iki pasaulio futbolo čempionato vis dažniau riaušių židiniai kyla šalia turistų pamėgtų vietų. Užpuolimų skaičiaus augimas įvarė baimės futbolo gerbėjams, planuojantiems vykti į Braziliją, rašo bild.de.

REKLAMA
REKLAMA

Rio de Žaneiro gatvių mūšiuose su apsaugos daliniais antradienį žuvo 27 metų žmogus, 12 metų berniukas buvo sužeistas. Demonstrantai mėtė į policininkus padegamuosius užtaisus, uždegė barikadas iš padangų.

REKLAMA

Salvadore, kur grupės etape žais Vokietija ir Portugalija, kriminaliniai rodikliai senamiestyje dėl policijos streiko šoktelėjo į viršų. Rezultatas – per savaitę 39 mirtys. Įdomu, kad čia planuoja atvykti dešimtys tūkstančių vokiečių sirgalių. Nė viena Europos šalis neturės tiek palaikymo.

Vietos institucijos įspėja: „Užpuolimo ir prievartos Brazilijoje sunku išvengti. Iti dideli nusikaltimų rodikliai didmiesčiuose – Salvadore, Resifėje, Rio de Žaneire ir San Paule. Portugalijos rinktinės žvaigždė Cristiano Ronaldo uždraudė savo šeimai keliauti į pasaulio čempionatą. „Tai pernelyg pavojinga“, - teigė jis.

Kovai su demonstrantais per planetos pirmenybes Brazilijos vyriausybė pasitelks net 170 tūkst. pareigūnų.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų