REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Avinas Negraužkite savęs dėl nepasisekusio reikalo, nekelkite sau per didelių reikalavimų. Verčiau pagalvokite apie kitas alternatyvas. Išgirsti gandai, apkalbos jums gali sukelti abejonių dėl dominančio asmens ketinimų ar lojalumo.

 Avinas Negraužkite savęs dėl nepasisekusio reikalo, nekelkite sau per didelių reikalavimų. Verčiau pagalvokite apie kitas alternatyvas. Išgirsti gandai, apkalbos jums gali sukelti abejonių dėl dominančio asmens ketinimų ar lojalumo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tauras Šiandien daug laiko skirsite savo pomėgiui ar visuomeninei veiklai, pokalbiams su draugais, bendraminčiais. Seksis pasireikšti. Kita vertus, galite leptelti kažką tokio, dėl ko vėliau gailėsitės. Verčiau nekritikuokite kitų išvaizdos ir manierų.

REKLAMA

Dvyniai Kažkas nesiklostys pagal dienotvarkę. Galbūt kiek įstrigs vykdomas projektas, susikomplikuos santykiai ar pašlis sveikata. Turėsite kai ką koreguoti. Regis, trokšite meilės malonumų, tačiau neįtiksite dominančiam asmeniui.

Vėžys Diena turėtų būti kupina emocijų, prisiminimų. Puiku, jei norėsis sportuoti, judėti, rūpintis išvaizda, sveikata. Tačiau gali būti ir taip, kad visur matysite apribojimus, nuostolius. Net jei tai realu, stenkitės negniuždyti savo ir kitų dvasios.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Teks spręsti darbo, verslo, mokslo, juridines problemas. Tai darykite atsakingai, antraip kils nemalonių rūpesčių. Svajosite apie prabangą, jaukumą, geresnį įvaizdį. Tam tikslui galite išleisti pinigų. Vis dėlto kažkoks pirkinys jus nuvils.

Mergelė Šiandien būsite nusiteikę bendrauti, judėti. Sunkiai prisiversite dirbti kruopštumo reikalaujantį darbą. Susitikite su draugais, giminaičiais. Iš jų išgirsta informacija padės išspręsti kažkokią problemą arba dėl ko nors apsispręsti.

Svarstyklės Gali paaiškėti, kad per daug kainuotų įgyvendinti vieną jums svarbų sumanymą. Dar kartą įvertinkite tą poreikį. Šiandien tiktų užsiimti buitimi, šeima. Namuose bus jaukiausia ir saugiausia, tik nesipykite su mylimu žmogumi, vaikais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas Jei nepatingėsite imtis suplanuotos veiklos, pamatysite, kad viskas sekasi gana sklandžiai. Turėtų atsistatyti nutrūkę ryšiai, atsirasti supratimas, pasitikėjimas. Nevenkite įsipareigojimų, jei manote, kad esate pribrendę. Tikėtinas meilės flirtas.

Šaulys Šiandien gana aiškiai suvoksite situaciją ir matysite, ką pirmiausia turite padaryti, o ką galite atidėti ar perleisti kitiems. Galimas patikrinimas darbe, nelengvi įpareigojimai. Daugiau dėmesio teks skirti higienai, sveikatai ir įvaizdžiui.

Ožiaragis Pasijusite svarbūs. Aplinkiniai pageidaus jūsų draugijos arba tarpininkavimo. Regis, būsite kviečiami diskusijoms ar deryboms. Nusimato nemažos išlaidos, galbūt susijusios su vaikų ar partnerio poreikiais.

REKLAMA

Vandenis Ši diena gali atgaivinti senas sielos žaizdas, liūdnus prisiminimus. Įtampa gali kilti ir dėl negrąžintų skolų, nesumokėtų mokesčių. Pagalvokite, ar nevertėtų kažko iš esmės keisti gyvenime, versle ar net savo pasaulėžiūroje.

Žuvys Tikėtina, kad ruošitės kelionei, egzaminui ar teismui. Galbūt teks bendrauti su atvykusiais ar sugrįžusiais iš užsienio draugais. Dalinsitės prisiminimais, tarp jų bus tokių, kurie žadins skaudžias emocijas.

 

Šaltinis www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų