REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Gal pats metas išmėginti keletą mielų interjero dekoravimo smulkmenų, nesuduosiančių lemiamo kirčio Jūsų piniginei?

Gal pats metas išmėginti keletą mielų interjero dekoravimo smulkmenų, nesuduosiančių lemiamo kirčio Jūsų piniginei?

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

1. Maža puokštelė

Kai namuose akį džiugina bent keletas didžiulių puokščių, akivaizdu: tikriausiai neseniai šventei gimtadienį. Jos įspūdingos, tačiau neturi nieko bendro su namų jaukumu. Visai kas kita – maža, daili, originali puokštelė. Kad ir pamerkta tavo mėgstamiausiame kavos puodelyje (prieš tai į jį apdairiai įdėjus floristų naudojamos oazės). O jei ši idėja patiks – galėsi į kavos puodelį įsodinti tau patikusį kaktusą ar miniatiūrinę orchidėją, tereikia sutaikyti plastikinio vazonėlio su skylute, į kurį pasodinta gėlė, ir kavos puodelio formas.

REKLAMA

2. Kėdės su cinkeliu

Tam, kad virtuvė akimirksniu pagyvėtų, kartais tereikia mažos smulkmenos. Pavyzdžiui, kėdės, žaismingi nederančios su kitomis kėdėmis. Arba vienodos formos, bet skirtingų spalvų kėdžių.

3. Linksmesnis tik tak

Į kokį daiktą kambaryje žvilgčiojama dažniausiai? Jei neskaičiuosime televizoriaus, tai drąsiai labiausiai traukiančių žvilgsnį daiktų kategorijai būtų galima priskirti laikrodį. O nuobodus, monotoniškas laikrodis gali būti ženklas, kad ir tavo laikas ėmė suktis įkyrėjusia rutinos karusele. Tad paskubėk savo laikrodžiui parūpinti jaukesnius namučius – kad ir toje vietoje, kur jis kabo, priklijuodama žaismingą aplikaciją.

REKLAMA
REKLAMA

4. Neskraidančios lėkštės

Lėkštės ant stalo – įprasta. Dekoratyvinė lėkštė ant sienos – senamadiška. Užtai daugybė lėkščių ant sienos gali tapti originaliu interjero akcentu.

5. Pagalvėlių kolekcija

Ryškiaspalvės pagalvėlės – vienas lengviausių būdų atnaujinti savo interjerą, suteikti kambariui jaukumo ir minkštumo. O kad jos netaptų pernelyg dirbtinai parinkta dekoracija, ant savo lovos gali surinkti visą pagalvėlių kolekciją, svarbiausia – kad jos tarp savęs derėtų, bet visos būtų skirtingos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

6. Paveikslų vieta

Kiekvienuose namuose atsiras paveikslėlių, kurių tarsi nėra kur kabinti: prie kambario sienų jie netinka, virtuvėje nėra pakankamai atviros sienos, koridorius – pernelyg siauras ir tamsus... Tad gal pabadyk rasti vietos mažiems dovanotiems paveiksliukams vonioje? Tereikia jiems padovanoti prie tavo vonios kambario spalvų derančius rėmelius.

7. Tapetų pokštai

Net jei neturi laiko i noro pakeisti kambario sienų apmušalus, juos pakeisti vis dėlto gali. Ir tai – ne kalambūras. Jei tavo tapetai – raštuoti, išsirink kokią vieną pasikartojančią ornamento detalę ir visame kambaryje toje vietoje priklijuok ryškesnės, tapetams kontrastingos spalvos lipdukus.

REKLAMA

8. Tikslu kaip vaistinėj

Rašomasis stalas, lentynos – tai tos vietos, kur netrunka įsisukti kaupiamų mažmožių virusas. Atviroje erdvėje besimėtančios smulkmenos virsta galvos skausmu ne tik valant nuo lentynų dulkes, bet ir tada, kai jų išties prisireikia, mat surasti ką nors, kai viskas „ant akių“, dažnai tampa neįmanoma. Tad kodėl nepasinaudojus vaistinės principu ir nesukaišiojus visko į mažas dėžutes? Vienu šūviu bus pakloti du zuikiai: visi niekučiai turės savo vietą, o tu atrasi papildomos erdvės kambario dekoru pagyvinti. Juk vienspalvės dėžutės – pats tas plotas tavo karpiniams ar atvirukų kolekcijai suklijuoti.

REKLAMA

9. Spintos įnamis

Per savaitgalį idealiai susitvarkei savo spintą, tačiau įtari, kad vis tiek ne visada joje lengvai surasi norimą daiktą? Įkurdink kurioje nors lentynoje mielą pačios pasigamintą naminuką – ir iš lentynų nė siūlelis neprapuls. O jei atsidarius spintą eilinį kartą pagalvosi, jog neturi ką apsirengti, pasikliauk naminuku – jis būtinai pasiųs gerą mintį apie užmirštą pernykštę palaidinę.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų