REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Antradienį vykusi spaudos konferencija, skirta šeštadienio dvikovai tarp 38 metų pasaulio sunkiojo svorio bokso čempionas Vladimiro Kličko ir 34 metų australo Alexo Leapai, neapsiėjo be incidentų. Tiesa, įtampą sukėlė ne bokso dvikovos dalyviai, o į salę pusnuogis įsiveržęs buvęs planetos čempionas amerikietis Shannonas Briggsas, rašo bild.de.

REKLAMA
REKLAMA

Riaumodamas į spaudos konferencijos salę Diuseldorfe įsiveržęs 42 metų Sh. Briggsas stojo prieš V. Kličko, nutraukė nuo savęs marškinėlius ir metė ukrainiečiui į veidą.

REKLAMA

Amerikietis šaukė: „Duok man pasaulio čempiono titulo vertą kovą, tu baily! Išdrįsk žengti prieš stipriausią pasaulyje! Jei turi kiaušus, tuomet nesislėpk nuo manęs. Nukeliavau iš Amerikos į Diuseldorfą, kad tai tau pasakyčiau.“

Su V. Kličko savaitgalį kovosiantis A. Leapai norėjo čiupti Sh. Briggsui į atlapus, bet V. Kličko stojo tarp jų. Ukrainietis po 20 minučių skandalo pareiškė: „Nesuvokiama! To dar niekada neteko matyti per savo karjerą. Visiškai netoleruotinas elgesys.”

REKLAMA
REKLAMA

Ar tai buvo suplanuota šou dalis?

Sh. Briggsas 2010 metais Hamburge kovojo su Vladimiro broliu Vitalijumi ir buvo gerokai ukrainiečio pamokytas. Amerikietis net buvo nuvežtas į ligoninę, nes kilo įtarimų, kad boksininkui į smegenis išsiliejo kraujas. Dabar jis grįžo, sunkiai treniruojasi ir meta iššūkį užkulisiuose.

Paklaustas, ar V. Kličko stos ringe į kovą su Sh. Briggsu, ukrainietis atsakė: „Tas tipas pirmiausia turi išmokti tinkamai elgtis. Mano visas dėmesys dabar skiriamas šeštadienio  kova.“ Tačiau Sh. Briggso šou visuomet praverčia...

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų