REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nori vasarą nenuobodžiauti – sukrusk jau dabar

33-iose Europos šalyse veikiantis jaunimo informacijos tinklas „Eurodesk“ kviečia jaunimą jau dabar susirūpinti, ką veiks vasarą. Naudingos informacijos ir idėjų kviečiama pasisemti interneto portale www.zinauviska.lt. „Eurodesk Lietuva“ programos referentė Agnė Graikšaitė sako, kad Lietuvos jaunimas šiame portale dažniausiai ieško informacijos, kur dirbti arba savanoriauti.

REKLAMA
REKLAMA

„Šiame puslapyje galima rasti informaciją apie tarptautinės savanoriškos veiklos galimybes, kaip kad Europos savanorių tarnyba, galima rasti patarimų, į ką atkreipti dėmesį ieškant darbo tiek Lietuvoje, tiek norint išvykti į užsienį“, - „Žinių radijui“ sakė A. Graikšaitė.

REKLAMA

Ji taip pat pripažįsta, kad jaunimui susirasti darbą vasarą Lietuvoje būna nelengva, tačiau esą dažniausiai pavyksta įsidarbinti aptarnavimo sektoriuje, kurortuose ar didmiesčiuose. „Vasaros metu dažniausiai būna sezoniniai darbai – tiek pas mus, tiek užsienyje: ar viešbutyje, ar restorane, ar kitoje aptarnavimo srityje.“

Pasak jos, Lietuvoje jaunimui bene pati populiariausia vieta savanoriauti – festivaliuose. Tai esą yra vienas iš būdų, kaip praleisti vasarą derinant darbą ir pramogas.

REKLAMA
REKLAMA

„Eurodesk“ portale taip pat pateikiama nuorodų, kur vasarą smagiai papramogauti. „Eurodesk Lietuva“ parengė interaktyvų Europos žemėlapį, kuriame keliautojai gali sužinoti, kaip tranzuoti, kur pigiai apsistoti ir ką būtina pamatyti keliaujant už Lietuvos ribų. Vasaros stovyklų duomenų bazė padės išsirinkti tinkamiausią stovyklą tik pagal pomėgius, tiek pagal pamainų laiką.

Žinių radijas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų