REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas Net jei jaučiatės kiek prislėgti, neramūs, imkitės tvarkyti svarbius reikalus. Gerai bendrauti su užsieniečiais – ieškokite naujų perspektyvų, naujų galimybių.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras Labai svarbus metas, kai galite sulaukti aukštų įvertinimų, kai pavyks laimėti svarbių dalykų. Tinkama proga reikšmingam pokalbiui su įtakingais rėmėjais.

REKLAMA

Dvyniai Sėkminga diena, kai pavyksta įvykius pakreipti reikalinga linkme. Remkitės draugų patarimais, kreipkitės į juos pagalbos.

Vėžys Atsipalaiduokite, pasikliaukite laiko ėjimu, ir viskas susiklostys kuo puikiausiai. Įsiklausykite į nuojautas, į jums pasakytus ar atsitiktinai nugirstus žodžius – galite suprasti kai ką labai svarbaus. Puiki diena konfidencialiems susitikimams, ypač vakarop.

Liūtas Būkite ryžtingi, bet jei nežinote, kaip pasielgti, apsispręsti, pasikalbėkite su vaikystės draugu – savaime atsiras reikalingas sprendimas. Svarbiam pokalbiui su artimaisiais, mylimu asmeniu palankus vakaras.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė Siekite įtvirtinti savo karjeros laimėjimus. Palanku ką nors nupirkti vaikams, teikti dovanas mylimam žmogui. Vakaras geras romantiškoms pažintims, pasimatymams.

Svarstyklės Smagus laikas – malonu bendrauti, sėkmingai klostosi veikla. Nepaprasti susitikimai, geros naujienos, vertingi patarimai ir pasiūlymai – įsidėmėkite, neatsisakykite, ypač jei juos išgirsite antrą dienos pusę.

Skorpionas Šios dienos sprendimai, susitarimai, pradėti darbai neduos greitų rezultatų, bet jais liksite patenkinti. Palanku ką nors vertinga nupirkti namams, sutuoktiniui.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šaulys Sėkmė netikėtai vėl aplanko. Būsite veiklūs, kūrybingi, tik labiau susikaupkite, nesiblaškykite. Jei jums stinga įkvėpimo, įprastus dalykus pamėginkite įvertinti iš naujo ir rasite daug įdomių, anksčiau nepastebėtų dalykų.

Ožiaragis Puikus metas: spręstinos atsakingos dalykinės problemos: dabar rasite optimalią išeitį. Geras laikas reorganizuoti veiklą, koreguoti planus.

Vandenis Jūsų autoritetas ir populiarumas, partnerių galimybės lems šios dienos sėkmę. Verta užmegzti ryšius, kreiptis pagalbos į aukštus, įtakingus ar tiesiog sumanius asmenis. Palanku pasirašyti bendradarbiavimo susitarimus.

Žuvys Lemtingų atsitiktinumų diena, jie naudingai pakreips įvykius, tad nenusiminkite, jei susidursite su tam tikrais nesklandumais. Tinkamas metas skolintis pinigų ar priminti apie skolos grąžinimą.

www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų