REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas Tai naudingų susitikimų, įdomios informacijos diena. Atnaujintos pažintys suteiks džiaugsmo ir sukonkretins kai kurias perspektyvas ar planus. Didelė tikimybė, kad kažkokie santykiai staiga taps svarbūs ir reikalingi, nors iki šiol nesiklostė.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras Sau, o gal ir kitiems kelsite klausimus, susijusius su verslu, turtu, mokesčiais, skolomis. Gali atsirasti neblogų idėjų. Originalumu sublizgėsite bet kur. Tikėtinas staigus susižavėjimas, spontaniškas meilės nuotykis.

REKLAMA

Dvyniai Diena bus puiki, nuotaika nebloga iki pat vakaro. Svajosite apie norų išsipildymą ir tuo tikėsite. Nesunkiai susidorosite su užduotimis. Galima įspūdinga pažintis, praturtinantis pokalbis su įtakingu pažįstamu.

Vėžys Būsite darbštūs, iniciatyvūs. Su gera nuotaika visi darbai seksis gana sklandžiai. Jums arba jūsų vaikams gali pasisekti konkurse, žaidime. Romantiški lūkesčiai pagyvins kasdienybę šviesiomis spalvomis.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Šiandien gerai seksis organizacinė veikla, kolektyviniai reikalai. Įveikti asmenines problemas jums gali padėti draugai, bendraminčiai. Vakare pirmenybę teikite ne triukšmingam šurmuliui, o intymesnei atmosferai.

Mergelė Skirtingai nei kitiems, ši diena jums nebus aktyvi. Bet koks skubotumas, impulsyvumas gali tik pakenkti. Geriausiai seksis tvarkyti konfidencialius reikalus, užsiimti labdara. Pravartu labiau remtis intuicija.

Svarstyklės Diena bus kupina aktyvių užsiėmimų, kontaktų. Galite gauti neplanuotų pajamų ar įgyti naujų klientų, sutarčių. Tikėtina, kad užsimegs tarnybinis romaniukas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas Šiuo metu jums itin pravers geras profesijos išmanymas, darbštumas ir draugiški santykiai su kolegomis. Tikėtina, kad šiandien sužinosite savo svajonės įgyvendinimo kainą arba koks yra jūsų statusas kitų žmonių vertinimu.

Šaulys Šiandien teks daug kalbėtis, aiškintis santykius bei dominančius klausimus. Aplinkiniai pateiks originalių pasiūlymų ir suteiks reikiamos informacijos. Jiems bus labai svarbi jūsų nuomonė, patarimai. Galite visus kažkuo nustebinti.

Ožiaragis Diena bus prieštaringa. Ne viską pajėgsite, ne visiems įtiksite. Tačiau jums pavyks išspręsti kai kuriuos reikalus, jei paprašysite artimų žmonių pagalbos ir supratingumo. Jei domitės giminės šaknimis, galimos naujienos.

REKLAMA

Vandenis Būsite iniciatyvūs, aistringi, nestokosite humoro jausmo. Su kūryba, kultūra, pramogomis susiję užsiėmimai suteiks pasitenkinimą, o gal ir naujų slaptų vilčių, užmojų. Regi, slapta dūsausite dėl meilės ir svajosite apie nuotykį.

Žuvys Šiandien pravartu labiau susitelkti ties darbo reikalais, nes paaštrėjusi uoslė naudingiems sandoriams turėtų išvaduoti iš kai kurių problemų. Palanku tartis dėl darbo apmokėjimo, tiekimo, nuolaidų, įvairių sutarčių.

www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų