REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Daugeliui kompanijų plastiko naudojimas išmaniųjų telefonų korpusuose tapo nemažu išbandymu. „Apple“ tik su „iPhone 5C“ ryžosi paminti tradicijas – vietoj aliuminio naudoti plastiką. Savo ruožtu „Samsung“ ištvermingai laikosi „plastikinės strategijos“, į ją dairosi ir HTC.

REKLAMA
REKLAMA

Duodamas interviu portalui „CNet“, ASUS vadovas Jonney Shih paaiškino, kad plastikas yra visai vertas, jog būtų naudojamas išmaniųjų telefonų korpusų gamyboje.

REKLAMA

Visų pirma, ASUS mano, kad šioje srityje žymiai aplenkė kompaniją „Samsung“ ir gali sukurti plastikinį korpusą, kurį patogu ir malonu laikyti rankoje kartu išsaugant gamybos savikainą deramame lygmenyje.

Naujo išmaniojo telefono dizaino kūrimas, J. Shih teigimu, yra ne tik savo įkvėpimo realizacija, bet ir kruopštus darbas ieškant bei šalinant trūkumus, o šiuo atveju reikia sukurti visą galybę prototipų. Dizainas tapo viena prioritetinių krypčių dar tais laikais, kai buvo išleista pirmoji „netbook“ tipo nešiojamųjų kompiuterių šeimyna.

Beje, ASUS vadovybė yra įsitikinusi, kad kompanijai „Intel“ su savo procesoriais pavyks pasiekti savo tikslus išmaniųjų telefonų rinkoje. Žinoma, reikės dar daug ką nuveikti, tačiau reikiamą potencialą procesorių milžinė turi. Artimiausiu metu ASUS ketina atsisakyti konservatyvios rinkodaros strategijos, todėl tikėtina, kad pamatysime naujų formų šios kompanijos produktuose.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų