REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Antradienį Druskininkuose 15-metį vaikiną staiga ištikusi mirtis tapo mįsle ir medicinos ekspertams, ir policijos kriminalistams.

REKLAMA
REKLAMA

Iš Alytaus pas senelę į Druskininkus atostogų atvažiavęs Saulius K. mirė jos buto vonioje, rašo 15 min.lt.

REKLAMA

Dieną moteris trumpam buvo išėjusi į parduotuvę, bet grįžusi namo anūko niekur nerado, nors kambaryje buvo paliktas įjungtas televizorius. Šaukiamas paauglys taip pat neatsiliepė. Tuomet jos dėmesį patraukė vonioje deganti šviesa. Nors durys buvo užrakintos iš vidaus, moteris išlaužė užraktą, o viduje išvydo pamėlusį ir vos gyvą savo anūką. Jaunuoliui iš burnos krito putos.

Skubiai iškviesti greitosios pagalbos medikai penkiolikmečiui niekuo padėti jau negalėjo – teko konstatuoti vaikino mirtį. Tyrimą dėl netikėtos Sauliaus K. mirties pradėjo ir Druskininkų policijos kriminalistai.

REKLAMA
REKLAMA

Nei jie, nei autopsiją atlikę Alytaus teismo medicinos ekspertai mirties priežasties kol kas įvardyti negali.

Turimais duomenimis, iki tol vaikinas jokiomis sveikatos problemomis nesiskundė. Vokietijoje dirbantys jo tėvai prieš porą savaičių netgi buvo grįžę į Lietuvą ir nuvedę jį pas gydytojus profilaktiškai patikrinti sveikatą: per šią procedūrą, reikalingą netrukus 16-os sulauksiančiam paaugliui persirašant į suaugusiųjų polikliniką, medikai jokių nerimą keliančių ženklų taip pat nepastebėjo.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų