REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Reputacijos institutas – tarptautinė reputacijos korporacija, kuri organizuoja didžiausią kasmetinį reputacijos tyrimą pasaulyje - įvertino 100 įmonių reputaciją 2014 metais. Reputacijos instituto duomenimis, 2014 metais didžiausią šuolį geriausios reputacijos kompanijų lentelėje padarė technologijų korporacija „Samsung“. Ji tapo antra geriausia įmone Europoje ir pakilo į top geriausių pasaulio įmonių dešimtuką.

REKLAMA
REKLAMA

Kiekvienais metais Reputacijos institutas atlieka didžiausių pasaulio įmonių reputacijos tyrimą. Juo siekiama suprasti kaip reikia užsitarnauti pasitikėjimą ir paramą vartotojų tarpe. Tyrime dalyvauja daugiau nei 2000 korporacijų iš 40 skirtingų šalių. Tyrimas paremtas daugiau nei 55,000 interviu su vartotojais. Reputacijos institutas suskirsto įmones pagal pasitikėjimą, pagarbą, žavėjimąsi ir gerą jausmą.

REKLAMA

„Reputacijos institutas pirmą kartą įvertino mus kaip antrą įmonę pagal reputaciją Europoje. Mes labai džiaugiamės gavę tokį pripažinimą iš savo vartotojų. „Samsung“ korporacijos tikslas yra vartotojams visame pasaulyje pasiūlyti nuolatines inovacijas ir atsižvelgti į vartotojų poreikius. Džiaugiamės tokiu aukštu įvertinimu ir sistematiškai dirbdami kiekvieną dieną sieksime savo reputaciją dar labiau sustiprinti.“ – teigė „Samsung Electronics Baltics“ vadovas Lietuvoje Simonas Skupas.

REKLAMA
REKLAMA

Pasaulio reputacijos tyrime dalyvavo tokios šalys kaip Australija, Brazilija, Kanada, JAV, Didžioji Britanija, Italija, Vokietija, Prancūzija, Ispanija ir pan.

Tarptautinių prekių ženklų Europoje Top 5:

1 Sony 2 Samsung 3 BMW/mini 4 Volkswagen 5 Rolex ir Walt Disney

Tarptautinių prekių ženklų pasaulyje Top 10:

1. Walt Disney ir Google 3. BMW/mini ir Rolex 5. Sony 6. Canon 7. Apple 8. Daimler 9. Lego 10. Microsoft ir Samsung

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų