REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šeštąjį kartą rengiamas Pasaulio lietuvių ekonomikos forumas (PLEF) svetur gyvenančius tautiečius trumpam sukvies į Lietuvą. Š.m. liepos 7 d. Vilniuje vyksiančiame renginyje pasaulio lietuviai aptars ekonomikos ir visuomenės pažangą per paskutiniuosius metus bei kartu ieškos kelių į spartų ir sėkmingą šalies augimą globalioje rinkoje.

REKLAMA
REKLAMA

Pagrindinės šių metų forumo temos – verslas ir ekonomika bei švietimo politika. Renginio dalyviai diskutuos apie Lietuvos ekonomikos tendencijas bei potencialą sparčiai besikeičiančioje globalioje aplinkoje. Daug dėmesio bus skiriama lietuviško verslo pažangai, sėkmės istorijoms ir ateities pamokoms. Forumo dalyviai iš viso pasaulio dalinsis savo patirtimi Lietuvos visuomenei šiandien itin svarbioje švietimo srityje – bus aptariamos didžiausios problemos ir ieškoma geriausiai visuomenės interesus atitinkančių sprendimų.

REKLAMA

Forumą organizuojančios Lietuvos verslo konfederacijos prezidento Valdo Sutkaus teigimu, šis renginys yra unikalus ne tik drąsiu ir ryžtingu požiūriu į sprendimų paiešką, tačiau ir stipria bendruomenės dvasia, į Lietuvą sutraukiančia sėkmingiausius verslo lyderius bei aktyviausius pasaulio lietuvių bendruomenės narius. „Tai – vienintelis forumas, kuris vienu metu užmezga aktyvius ryšius tiek tarp verslo ir nevyriausybinių organizacijų, tiek tarp lietuvių diasporos visame pasaulyje. Šiame renginyje turime puikią ir gana retą galimybę tiesiogiai viešinti pasaulio lietuvių balsą ir pasisemti iš jų vertingų įžvalgų bei patirties,“ – sako V. Sutkus.

REKLAMA
REKLAMA

Pagrindinė renginio žinutė „Mintys. Žodžiai. Darbai“ atspindi organizatorių siekį šiemet surengti virsmo forumą, kuriame ne tik nuskambėtų įžvalgiausios mintys apie Lietuvos pažangą bei perspektyvas, tačiau kartu būtų pateiktos konkrečios rekomendacijos, išaugsiančios į realius šalies verslo, vyriausybės ir visuomenės veiksmus.

Forumą organizuoja Lietuvos verslo konfederacija kartu su pagrindiniais partneriais – LR Užsienio reikalų ministerija, LR Ūkio ministerija, „Global Lithuanian Leaders“ bei VšĮ „Versli Lietuva“. Tiksli forumo vieta bei programa bus paskelbta netrukus.

Daugiau informacijos – Pasaulio lietuvių ekonomikos forumo interneto svetainėje www.plef.lt.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų