REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Pirmadienio, balandžio 14-osios, vakarą, Tauragės apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai sulaikė narkotines medžiagas įsigijusius ir gabenusius nepilnamečius, o vėliau ir pardavėją. Atlikus kratas pas įtariamuosius rasta 16 pakuočių su narkotine medžiaga, kaip įtariama, kanapėmis.

REKLAMA
REKLAMA

Pirmadienio popietę policijos pareigūnai Tauragės mieste, Dariaus ir Girėno gatvėje patikrinimui sustabdė automobilį „Opel Omega“, kuriame važiavo du nepilnamečiai ir dvidešimt vienerių vairuotojas V. G. Patikrinę automobilį policijos pareigūnai pas vieną iš keleivių rado vieną folijos pakuotę su narkotine medžiaga, kaip įtariama, kanapėmis.

REKLAMA

Tęsdami tyrimą Tauragės apskrities vyriausiojo policijos komisariato Organizuoto nusikalstamumo tyrimo skyriaus pareigūnai dar tą pačią dieną išsiaiškino ir narkotines medžiagas platinusį asmenį. Kratos metu pas įtariamąjį namuose policijos pareigūnai iš viso rado ir paėmė 13 folijos pakuočių su narkotine medžiaga. Įtariamojo nepilnamečio bute dar buvo 3 vaikinai, taip pat nepilnamečiai, kurių vienas jau buvo įsigijęs 3 pakuotes narkotinės medžiagos. Pas įtariamąjį taip pat rasta grynųjų pinigų bei prietaisų, skirtų „žolės“ rūkymui.

Nepilnamečiui platinusiam narkotines medžiagas gresia baudžiamoji atsakomybė, kuri užtraukia laivės atėmimo bausmę nuo trejų iki 12 metų. Jaunuoliams, įsigijusiems narkotinių medžiagų taip pat gresia baudžiamoji atsakomybė – bauda, areštas arba laivės atėmimas iki dviejų metų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų