REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Iš Rusijos kilusi manekenė Irina Shayk žino, kaip pasilinksminti bet kokioje kompanijoje.

Iš Rusijos kilusi manekenė Irina Shayk žino, kaip pasilinksminti bet kokioje kompanijoje.

REKLAMA

Kol jos mylimasis futbolininkas Cristiano Ronaldo gydosi traumas Madride, tamsiaplaukė gražuolė mėgavosi skaisčia Pietų saule ir paplūdimio malonumais su... kiaulėmis.

REKLAMA
REKLAMA

Antradienį I. Shayk savo socialinių tinklų „Instagram“ ir „Facebook“ paskyrose paskelbė porą nuotraukų, kuriose ji užfiksuota nuostabaus grožio paplūdimyje besipliuškenanti su būreliu kiaulių.

REKLAMA

Nors manekenė neparašė, kur buvo darytos fotografijos, vaizdai labiausiai primena Bahamų salyną, rašo Coed.com. Kaip tik čia plyti ir Kiaulių paplūdimys – populiari turistų traukos vieta, garsėjanti, kaip jau galite atspėti, maudynes jūroje mėgstančiomis vietos kiaulaitėmis.

29 metų C. Ronaldo šiuo metu gydosi šlaunies traumą ir negalės trečiadienį žaisti „Copa del Ray“ finale, kur Madrido „Real“ susigrums su „Barcelona“. Neaišku, ar ispanų karališkojo klubo lyderis galės padėti komandai balandžio 22 dieną pirmoje UEFA Čempionų lygos pusfinalio dvikovoje su Miuncheno „Bayern“.

REKLAMA
REKLAMA

C. Ronaldo su Portugalijos rinktine bus viena ryškiausių žvaigždžių pasaulio futbolo čempionate, kuris birželio 12 – liepos 13 dienomis vyks Brazilijoje. Ten geriausią 2013 metų futbolininką saugos net keturi iš šešių Portugalijos nacionalinės ekipos asmens sargybinių.

Pats futbolininkas dėl įvairių su jo populiarumu susijusių grėsmių iš anksto savo artimiesiems pranešė, kad jiems geriau likti namie.

Taip pat skaitykite:

C. Ronaldo siunta dėl nuotraukoje su JAV dainininku apsinuoginusios draugės I. Shayk

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų