REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Per pirmuosius tris šių metų mėnesius legendinių sportinių automobilių koncernas „Porsche AG“ pagamino daugiau nei 38 500 automobilių ir pasiekė 4,5 proc. augimą, palyginti su praėjusių metų tuo pačiu laikotarpiu. Populiariausias iš visų „Porsche“ modelių buvo „Panamera“.

REKLAMA
REKLAMA

Gamintojas pastebi, kad artėjant šiltajam metų sezonui ypatingo dėmesio sulaukė naujieji „Porsche Boxster“ ir „Porsche 911“ kabrioletai, kurie leidžia pajusti išskirtinį vairavimo malonumą. Tolesnį šių metų augimą koncernas sieja su naujuoju modeliu „Porsche Macan“, kurį jau galima užsisakyti „Porsche“ salonuose visoje Europoje.

REKLAMA

„Pasiektas augimas daug pasako tiek apie paties ženklo, tiek apie mūsų produktų patrauklumą. Dabar verčiame dar vieną naują puslapį, kuris vadinasi „Porsche Macan“. Oficialiai pristačius jį Europos rinkai, „Porsche“ salonuose apsilankė tūkstančiai šio modelio gerbėjų ir potencialių pirkėjų“, – sakė Bernhardas Maier, už „Porsche“ pardavimus ir rinkodarą atsakingas Vykdomosios valdybos narys.

Pirmąjį šių metų ketvirtį „Porsche AG“ koncernas baigė pasiekęs augimą visose pasaulio rinkose. Sausio – kovo mėnesiais Kinijoje buvo parduota 9900 naujų „Porsche“ automobilių ir pasiektas 12 proc. augimas, palyginti su praėjusių metų tuo pačiu laikotarpiu. Šių automobilių populiarumas taip pat 5 proc. augo ir JAV – čia didžiausio susidomėjimo sulaukė „Boxster“, „Cayman“, „Cayenne“ ir „Panamera“ modeliai. Vertinant visų „Porsche“ modelių populiarumą pasaulyje, lyderiu galima vadinti „Panamera“ – per pirmąjį ketvirtį iš viso pagaminta 6600 šio modelio automobilių arba 17 proc. daugiau nei 2013 m. sausio – kovo mėnesiais.

Įgaliotosios „Porsche“ atstovės UAB „Prime Auto“ salone Vilniuje „Porsche“ automobilius nuo praėjusių metų pabaigos jau gali įsigyti ir sportinių automobilių gerbėjai Lietuvoje. Įmonė taip pat teikia „Porsche“ autorizuoto techninio aptarnavimo paslaugas.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų