REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Iki 2013-2014 metų BEKO LKL reguliariojo sezono pabaigos liko vos 2 savaitės. Tvarkaraštis ir sunkiai nuspėjami rezultatai lemia, kad net ir dabar apie galutinę turnyro lentelę ką nors prognozuoti yra sunku, praneša LKL.

REKLAMA
REKLAMA

Balandžio 15 diena

18.00 „Šiauliai“ – Klaipėdos „Neptūnas“

18.00 Pasvalio „Pieno žvaigždės“ – Vilniaus „Lietuvos rytas“

18.30 Utenos „Juventus“ – Alytaus „Dzūkija“

19.00 Kauno „LSU-Atletas“ – Prienų „TonyBet“

Čempionato lyderis Vilniaus „Lietuvos rytas“ keliauja į Pasvalį, kuriame iškovoti pergalę sunku bet kuriai komandai. Sostinės ekipa yra tvirta BEKO LKL lyderė, yra patyrusi tik vieną pralaimėjimą, bet per paskutiniąsias savaites jų gali padaugėti.

REKLAMA

Vilniaus komandai teks žaisti su Pasvalio „Pieno žvaigždžių“, Prienų „TonyBet“, „Šiaulių“ ir Kauno „Žalgirio“ krepšininkais, o 4 pralaimėjimai „Lietuvos rytą“ teoriškai galėtų nublokšti net į ketvirtąją vietą. Žinoma, tiek sostinės komandos nesėkmių iš eilės būtų tikra sensacija, bet pralaimėjimas per bet kurias atskiras rungtynes iš likusiųjų tikrai nebūtų didelė staigmena. Tad vilniečiams reikia pasistengti ir iškovoti pergalę jau Pasvalyje – tai paverstų „Lietuvos rytą“ nepavejamu „Žalgiriui“.

REKLAMA
REKLAMA

Klaipėdos „Neptūnas“ taip pat tvirtai jaučiasi ant antrojo turnyro lentelės laiptelio, bet ir jam reikia dairytis atgal. Reguliariajame sezone liko išvykose susitikti su „Šiauliais“ ir „Pieno žvaigždėmis“ bei namie su Kėdainių „Nevėžiu“ ir „TonyBet“. Ar kas nors labai nustebtų, jei „Neptūnas“ laimėtų tik prieš „Nevėžį“? Toks rezultatas uostamiesčio ekipą taip pat galėtų nublokšti į ketvirtąją vietą. Todėl klaipėdiečiai pasistengs neigiamas teorines galimybes likviduoti jau antradienį. Tik ar sutiks su tuo vis galingiau žaidžiantys „Šiauliai“?

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Utenoje antradienį „Juventus“ priims Alytaus „Dzūkiją“. Abi šios ekipos ir „Nevėžis“ yra laimėję po 11 kartų, tačiau dzūkai yra sužaidę vieneriomis rungtynėmis daugiau (31). Ši trijulė dabar dalinasi 8-10 vietas, tačiau septintąją užimantis Panevėžio „Lietkabelis“ jas lenkia tik viena pergale (yra sužaidęs vieneriomis rungtynėmis daugiau už „Dzūkiją“).

„Dzūkijai“ po mačo Utenoje liks susitikimai varžovų aikštėse su „Žalgiriu“ ir „TonyBet“, todėl antradienio rungtynės komandai prilygs paskutniam šiaudui, kurio galima griebtis kovojant dėl vietos atkrintamosiose varžybose.

REKLAMA

Balandžio 17 diena

18.00 Kėdainių „Nevėžis“ – „Šiauliai“

Balandžio 18 diena

18.30 Kauno „Žalgiris“ – Alytaus „Dzūkija“

Balandžio 19 diena

16.10 Vilniaus „Lietuvos rytas“ – Prienų „TonyBet“

17.00 „Šiauliai“ – Panevėžio „Lietkabelis“

17.00 Pasvalio „Pieno žvaigždės“ – Klaipėdos „Neptūnas“

17.00 Utenos „Juventus“ – Kėdainių „Nevėžis“

Šeštadienį „Lietuvos rytas“ sulauks progos revanšuotis „TonyBet“ už pralaimėjimą DNB LKF taurės turnyro finale. Dainiaus Adomaičio auklėtiniams tai taip pat bus dar viena proga įrodyti, kad jie yra labiausiai verti būti ant aukščiausiojo turnyro lentelės laiptelio. Priklausomai nuo aplinkybių, „Lietuvos rytas“ per šias rungtynes gali užsitikrinti reguliariojo sezono laimėtojų vardą.Tuo metu „TonyBet“ pergalė šiai komandai galėtų užtikrinti mažiausiai trečiąją vietą.

REKLAMA

Kitas pirmojo trejeto narys – „Neptūnas“ – šeštadienį vyks į nesvetingąjį „Pasvalį“. Per pirmąsias šių komandų tarpusavio rungtynes Klaipėdoje šeimininkai laimėjo tik 84:83, tad ir dabar „Neptūnas“ dėl gyvybiškai svarbios pergalės turės kautis iš visų jėgų.

Taip pat sulauksime dar vienos apatinėje turnyro lentelės dalyje esančių komandų tarpusavio dvikovos – „Juventus“ priims „Nevėžį“. Tuo metu kitas pretendentas į atkrintamąsias varžybas – „Lietkabelis“ – priešpaskutines savo reguliariojo sezono rungtynes žais Šiauliuose.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų