REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šiuo klausimu seniai diskutuoja daugelio šalių seksologai, tačiau visai neseniai Kalifornijos (JAV) Medicinos universiteto mokslininkai, atlikę tyrimą, paskelbė „verdiktą“, – rašoma „Journal of Sexual medicine.“

REKLAMA
REKLAMA

Sperma veikia kaip natūrali antidepresinė priemonė

Mokslininkai pažymi, kad būsimos motinos, norėdamos, jog nėštumas praeitų lengvai ir be jokių problemų, turėtų nėštumo metu gana dažnai santykiauti, suleidžiant spermą į vidų.

REKLAMA

Po metus trukusio tyrimo paaiškėjo, kad nėščiųjų seksas – vienu metu ir malonumas, ir nauda. Vienintelė sąlyga, kad po lytinio akto sperma liktų moters organizme.

Be to, ši vyrų genetinė medžiaga padeda normalizuoti nėščios moters hormoninį balansą, taip pat ji veikia kaip natūrali antidepresinė priemonė prieš gimdymo depresiją, dėl kurios kenčia daug moterų, esančių tokios padėties.

Oralinis seksas garantuotai nepakenks vaisiui

Šio tyrimo autorius ir vadovas, žinomas seksologas Albertas Kinsis sakė: „Mes išaiškinome, kad vyrų spermoje yra ypatingi cheminiai junginiai, kurie suteikia moterims malonumą, nepriklausomai nuo to, koks buvo seksas.

REKLAMA
REKLAMA

Kitaip tariant, vyriškiui nereikia specialiai stengtis, kad galėtų patenknti savo nėščią partnerę. Viso labo reikia, kad sperma liktų jos viduje.“

„Tačiau geriausiai tam reikalui tiktų oralinis seksas, kuris garantuotai nepakenktų vaisiui, ypač paskutiniais nėštumo mėnesiais. Tokiu būdu sperma tampa savotišku homeopatiniu preparatu“, – pridūrė mokslininkas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų