REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Bendrovė „Amazon.com“ birželio mėnesį pristatys savo išmanųjį telefoną su 3D vaizdo ekranu, remdamasis savo šaltiniais pranešė JAV dienraštis „The Wall Street Journal“.

REKLAMA
REKLAMA

Pasak leidinio, ši informacija gauta iš patikimų šaltinių. Anot jų, masinei rinkai „Amazon“ 3D išmanusis telefonas bus pateiktas rugsėjo mėnesį.

REKLAMA

„The Wall Street Journal“ praneša, kad šio telefono prototipai neseniai buvo pademonstruoti specialistams San Franciske ir Sietle. Leidinys taip pat patvirtino anksčiau sklandžiusius gandus, kad būsimasis „Amazon“ išmanusis telefonas erdvinio vaizdo efektą galės kurti be specialių 3D akinių.

Pranešama, kad erdvinis vaizdas bus rodomas pasitelkus 4 priekines šio „Amazon“ telefono vaizdo kameras, naudojančias akių judesių sekimo technologiją. Pasak šaltinių, ši sistema generuos į erdvinę hologramą panašų atvaizdą. Tai, kad „Amazon“ yra užregistravusi kelias tokią technologiją aprašančius patentus, paaiškėjo dar praėjusiais metais.

REKLAMA
REKLAMA

Nors gandai apie „Amazon“ neva kuriamą firminį išmanųjį telefoną sklando jau kelis metus, šiuo metu, iš visko sprendžiant, šis projektas jau pasiekė baigiamąjį etapą, sakoma pranešime. Panašu, kad „Amazon“ ruošiasi mesti iššūkį išmaniųjų rinkos lyderėms „Apple“ ir „Samsung“. Naujajam „Amazon“ telefonui teks suremti pečius su neseniai rinkai pateiktu naujuoju „Samsung“ flagmanu „Galaxy S5“ ir naujos kartos „iPhone“, kuris, manoma, taip pat turėtų pasirodyti rudenį.

Apžvalgininkų manymu, „Amazon“ telefono sėkmė priklausys nuo jo funkcionalumo, kainos ir naudojamo pardavimų modelio. Praėjusį rugsėjį „Amazon“ kategoriškai paneigė prielaidą, kad ji galinti pateikti rinkai nemokamą išmanųjį telefoną, kuris bus išlaikomas reklamos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų