REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Vos du vakarai liko iki lemtingojo „Šokių ant ledo“ finalo, kai „Akropolyje“ bus karūnuota geriausiai čiuožianti LNK projekto pora.

 Vos du vakarai liko iki lemtingojo „Šokių ant ledo“ finalo, kai „Akropolyje“ bus karūnuota geriausiai čiuožianti LNK projekto pora.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Aštuonios laidos, septyniasdešimt šokių, šimtas dvidešimt kostiumų, pusė tūkstančio aksesuarų. Tonos ledo, dešimtys tūkstančių skambučių ir milijonas žiūrovų.

REKLAMA

Kai finalas čia pat, kova darosi nuožmesnė.

Todėl šį sekmadienio vakarą projekto komisijoje šalia Vytenio Pauliukaičio ir Nerijaus Juškos dirbo garsiausia Lietuvos dailiojo čiuožimo trenerė ir teisėja, Lietuvos dailiojo čiuožimo federacijos prezidentė Lilija Vanagienė bei Rusijos ledo šou „Ledynmetis“ choreografė, scenaristė Jelena Maslenikova. Kalbos apie komisijos neobjektyvumą buvo palaidotos visiems laikams.

Nei L. Vanagienė, nei J. Maslenikova neparašė nė vieno maksimalaus šešių balų įvertinimo.

Daugiausia, kiek skyrė dailiojo čiuožimo pasaulyje vertinamos moterys, buvo 5.5 balo. Tokius įvertinimus iš L. Vanagienė gavo Asta Žukaitė ir Saulius Ambrulevičius, Gintarė Gurevičiūtė ir Aleksejus Rogonovas bei Vytautas Mackonis ir Gintarė Vostrecovaitė.

REKLAMA
REKLAMA

Rusijos atstovė buvo dar griežtesnė, pusšešto balo ji skyrė tik Vytautui su Gintare bei Gintarei su Aleksejumi. Suskaičiavus komisijos balsus, pirmąją vietą ir dalinosi šios dvi poros.

Susumavus žiūrovų balsus ir komisijos balus, dėl išlikimo projekte turėjo kovoti Katerina Voropaj su Aidu Rekliu bei Vaida Genytė su Tomu Katukevičiumi.

Tačiau iš projekto savo noru pasitraukė laidos vedėjas Andrius Butkus, šį sekmadienį ant ledo pasirodęs su... Aidu Rekliu, mat jo partnerė Alisa Miškovska buvo išvykusi „Mis pasaulis“ reikalais.

Andriaus ir Aido šokį – boksą - komisija įvertino itin mažu balu, bet į turnyrinės lentelės viršų porą iškėlė žiūrovai.

„Štai čia tikras vyriškas poelgis“, - susižavėjimo savo partneriu neslėpė „Šokių ant ledo“ vedėja Inga Jankauskaitė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų