REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Avinas Gana įtempta ir darbų kupina diena. Saugokite sveikatą, o dirbdami nepamirškite laikytis darbo saugos taisyklių. Rūpesčių, emocijų gali suteikti žinia, susijusi su buvusiu ar esamu kolega, partneriu, šeimos nariu.

 Avinas Gana įtempta ir darbų kupina diena. Saugokite sveikatą, o dirbdami nepamirškite laikytis darbo saugos taisyklių. Rūpesčių, emocijų gali suteikti žinia, susijusi su buvusiu ar esamu kolega, partneriu, šeimos nariu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tauras Dienos sėkmė priklauso nuo gebėjimo girdėti pašnekovus ir tartis. Labiau kreipkite dėmesį į tai, ką kiti sako ar pataria. Bendraudami su kategoriškais aplinkiniais apsišarvuokite kantrybe, kontroliuokite emocijas.

REKLAMA

Dvyniai Regis, jums teks rūpintis savais arba svetimais finansiniais, draudimo, mokesčių, psichologiniais klausimais. Pasisaugokite apgaulių finansų, nuosavybės reikaluose. Vakare neklaidžiokite su pilna pinigine.

Vėžys Veikli diena, ypač reikalams, susijusiems su užsieniečiais, švietimu. Tačiau jei turėsite oficialių pokalbių, kontaktų su įstatymų sergėtojais ar žiniasklaida, įmanomos trikdančios situacijos. Vakare būtinas ypatingas atidumas kelyje.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Diena bus įtempta, ypač jei turite didelių ambicijų ir nenorite būti nustumti į šešėlį. Balansuosite tarp troškimo būti dėmesio centre ir poreikio pasinerti į labai asmeniškus reikalus. Tai išvargins. Būkite dėmesingesni savo sveikatai.

Mergelė Šiandien teks nemažai bendrauti, galimos intriguojamos situacijos, susitikimai, kurie žadins prisiminimus. Pasistenkite neįsivelti į pavojingą avantiūrą. Vakare turbūt teks aiškintis santykius su tuo asmeniu, kurio privengiate.

Svarstyklės Šiandien gali kilti noras pasislėpti nuo visų sunkumų ir pareigų. Deja, ši pozicija nepadės išspręsti problemų. Nederėtų plepėti apie savo ir kitų intymias paslaptis, skleisti gandų. Vakare galite nekaip pasijusti dėl sveikatos sutrikimo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas Šiandien nelabai seksis susikalbėti su aplinkiniais turbūt dėl to, kad pernelyg akcentuosite asmeninius interesus, o kitų žmonių negirdėsite. Nederėtų manyti, kad visi turi stengtis jums įsiteikti, šokti pagal jūsų dūdelę.

Šaulys Pirmame plane šiandien atsidurs turtiniai interesai, mokesčių reikalai. Galite daug nuveikti šia prasme, deja, rezultatas nebus toks geras, kaip tikitės. Pasaugokite savo turtą ir neišlaidaukite.

Ožiaragis Tikriausiai jus nustebins gauta žinia arba naujienos, susijusios su artimais žmonėmis, giminaičiais, kaimynais. Tik nepulkite daryti išvadų, nekurkite nepagrįstų versijų.

REKLAMA

Vandenis Gali būti, kad atsiras nenumatytų kliūčių. Pasistenkite nedramatizuoti, nesinervinti. O jeigu įmanoma, šiandien apsiribokite paprastais buitiniais darbais, šeiminiais reikalais. Artimo žmogaus poreikiai gali pareikalauti nenumatytų išlaidų.

Žuvys Su pažįstamų pagalba galite mėginti spręsti rimtą problemą, tačiau panašu, kad jie į tai pažvelgs pro pirštus. Pasidomėkite, kuo užsiima ir kaip jaučiasi jūsų vaikai, mylimas žmogus. Kažkam iš jų labai trūksta jūsų dėmesio bei šilumos.

Šaltinis www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų