REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

E. Vitulskienės vadybos viražai: Merūno koncertas atšauktas SMS žinute

Kaip pavyks suderinti šeimos problemas ir koncertus, yra tik jos ir vyro reikalas

Panevėžiečiai, nekantriai laukę garsiojo tenoro Merūno Vitulskio pasirodymo kultūros sostinėje, savo dievaičio taip ir neišvys. Nors balandžio 29-ąją „Panevėžio garso“ gimtadienio koncertas „Akimirką šią…“ įvyks, tačiau Merūnas jame nepasirodys. Renginio organizatorius labiausiai nustebino, kad atlikėjas savo koncertą nusprendė atšaukti dėl planinės močiutės operacijos. Tačiau netrukus paaiškėjo, jog tą pačią dieną ir tą pačią valandą, kai Merūnas turėjo koncertuoti Panevėžyje, jis pasirodymą rengia Klaipėdoje. Merūno vadybininkė jo žmona Erika Vitulskienė įsitikinusi, kad organizatoriai kelia problemas ten, kur jų nėra.

Kaip „Sekundei“ pasakojo „Panevėžio garso“ direktorė Zita Bareikienė, 52-ąjį gimtadienį švenčianti koncertinė įstaiga, norėdama atsidėkoti savo ištikimiausiems gerbėjams ir visiems panevėžiečiams, Juozo Miltinio dramos teatre balandžio 29-ąją organizuoja įspūdingą koncertą. Renginio kulminacija turėjo tapti Merūno pasirodymas. Dar kovo pabaigoje su jo vadybininke E. Vitulskiene buvo sutarta dėl pasirodymo, sudarytas repertuaras, paruošta reklaminė medžiaga, svečiams išsiuntinėti kvietimai. Kai kurie panevėžiečiai jau įsigijo ir bilietus į renginį. Tačiau šią savaitę organizatoriai sulaukė nemalonios žinios – Merūno pasirodymas atšaukiamas.

REKLAMA
REKLAMA

„Įtarimų mums kilo jau anksčiau, nes E. Vitulskienė vis delsė pasirašyti sutartį. O vakar mūsų projektų vadovei parašė žinutę, kad balandžio 29 d. numatyta Merūno močiutės planinė operacija, tad koncerte jis dalyvauti negalės“, – kaip žaibas iš giedro dangaus trenkė netikėta žinia.

REKLAMA

Z. Bareikienei niekaip nesuprantama, kodėl E. Vitulskienė apie močiutės operaciją pranešė tik dabar, juk tokios operacijos yra planuojamos iš anksto. Be to, artimiesiems budėti prie ligonio reanimacijoje neleidžiama visą laiką. Kita vertus, profesionalai į sceną privalo lipti net ir sunkiais momentais.

„Aktorius Albinas Kėleris savo dukrą laidojo tik suvaidinęs spektaklyje, aš pati vedžiau radijo laidą palaidojusi tėtį, o čia tik planinė močiutės operacija. Visi esame žmonės, visi sergame ar susiduriame su tam tikrais gyvenimo sunkumais, bet čia yra tik dangstomasi liga“, – kalbėjo Z. Bareikienė.

REKLAMA
REKLAMA

 

Dangstosi močiutės liga

Netrukus moteris išsiaiškino, kad tikroji koncerto Panevėžyje atšaukimo priežastis yra ne močiutės operacija, o tą pačią dieną ir valandą Klaipėdos koncertų salėje suplanuotas Merūno koncertas „Neapolietiškos dainos“. Susisiekusi su šio koncerto organizatoriais, Z. Bareikienė išgirdo, kad dieną prieš tai E. Vitulskienė bandė pavėlinti Klaipėdoje vyksiančio koncerto laiką, o panevėžiečiams pasiūlė koncertą organizuoti nuo 16 val.

„Kaip galima darbo dieną surinkti pilną salę žmonių, tai nerealu, juk žmonės dirba iki 17 val. Tą supranta ir pats Merūnas, bet vis tiek siūlo tokią beprotybę. Mes esame priblokšti, priežastis visai ne močiutės liga, o labai negražūs dalykai. E. Vitulskienė teigia, kad jai svarbiausia šeima, bet iš tiesų jie tik dangstosi močiutės liga“, – pasipiktinimo neslėpė „Panevėžio garso“ direktorė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Panevėžiečiams teko iš naujo pertvarkyti programą ir ieškoti atlikėjų, kurie galėtų pasirodyti vietoj Merūno. Laimei, organizatoriams sutiko talkinti operos solistė Kristina Zmailaitė su vyru žymiu tenoru Edmundu Seiliumi. Nors teks repetuoti kone per naktis, tačiau panevėžiečiai išvys tikrai gražų renginį.

„Merūnas nuvylė visą Aukštaitiją. Norisi, kad ir kiti organizatoriai būtų atsargūs ir nepatektų į tokią situaciją kaip mes, kai tenka pertvarkyti visą programą. Su Merūnu tikrai daugiau neturėsime reikalų, nes tai labai nepatikimas žmogus. Tačiau panevėžiečiams galiu prižadėti, kad ir be Merūno koncertas bus ne ką mažiau įspūdingas“, – žadėjo Z. Bareikienė.

REKLAMA

 

Serga didybės manija

Merūno vadybininke dirbanti jo žmona Erika įsitikinusi, kad triukšmas keliamas be reikalo. Merūnas nebuvo įsipareigojęs dalyvauti balandžio 29 d. Panevėžyje rengiamame koncerte, nes su organizatoriais dar nebuvo pasirašyta sutartis, susitarimas buvo tik žodinis. Koncertas atšauktas ne paskutinę dieną, o likus beveik trims savaitėms.

„Triukšmas kilo dėl nieko. Tarptautinėse salėse ir teatruose atšaukia tokius koncertus ir nebūna tokios tragedijos kaip čia. Juk pasakėme iš anksto, nebuvo taip, kad išjungtume telefonus ar praneštume paskutinę dieną. Manau, reikia nustoti sirgti didybės manija“, – sakė E. Vitulskienė.

REKLAMA

Nors jie neprivalo organizatoriams aiškintis, dėl kokių priežasčių atšaukia koncertą, tačiau Erika bandė geranoriškai tą daryti. Net pasiūlė kartu ieškoti išeičių – šiek tiek paankstinti koncertą ar jį perkelti į kitą dieną, galiausiai gerokai susimažinti honorarus, tačiau visi jos siūlymai buvo sutikti priešiškai.

„Esu mažų mažiausiai nustebusi. Tiksliau, man buvo tikras šokas, kai teko išklausyti kalbą apie tai, kad lazda turi du galus ir vienas jų tikrai atsigręš į mus. Negana to, pradėjo grasinti žurnalistais, savo kolegomis, Seimo nariais, daktarais ir visais kitais. Gyvenime nieko nedarome, kad kažkam įkąstume ar padarytume bloga, visada esame nusiteikę problemas spręsti geranoriškai, todėl gaila, kai sulauki priešingo elgesio“, – kalbėjo E. Vitulskienė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Jos teigimu, kaip pavyks suderinti šeimos problemas ir koncertus, yra tik jos ir vyro reikalas. Tik tenka apgailestauti, kad panevėžiečiai savo mieste neišvys Merūno.

„Merūno koncertai – tai tik mūsų bėdos, kaip pavyks juos susidėlioti. Mes labai gerbiame savo žiūrovus, nesvarbu, kur jie būtų – Vilniuje, Panevėžyje ar Klaipėdoje, bet persiplėšti taip pat negalime. Šeimos rūpesčiai mums svarbesni už bet kokį koncertą. Kita vertus, mes geranoriškai siūlėmės pakeisti dieną ar valandą, net susimažinti honorarą, lankstėmės kaip galėjome, bandydami rasti abiem pusėms priimtiną sprendimą, bet didybės manija pakišo koją“, – sakė E. Vitulskienė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų