REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Milane pristatytas koncepcinis „Ford S-MAX Vignale Concept“ automobilis tapo jau antruoju koncerno „premium“ segmento modeliu, pažymėtu „Vignale“ prekės ženklu. Pernai „Ford“ potencialių klientų reakciją tyrė demonstruodama „Ford Mondeo Vignale Concept“, kuriame įsikūnijo savybės, suvokiamos kaip prabangos kodas – į akis krintantis dizainas, meistrystė ir dėmesys detalėms bei išskirtinės techninės savybės. Serijinis „Vignale“ linijos „Mondeo“ rinkoje pasirodys kitąmet, „S-MAX Vignale“ pardavimas planuojamas kiek vėliau taip pat 2015 metais.

REKLAMA
REKLAMA

„Jis peržengia įprasto akiai automobilių dizaino ribą ir byloja klientams, kuriems estetinės savybės yra tikroji vertė. Erdvus ir geidžiamas – toks yra „S-MAX Vignale Concept“. Mūsų dizaineriai įkvėpimo sėmėsi daugelyje sričių – nuo baldų iki aukštosios mados. Taip gimė nauja „Ford“ išraiška“, – sakė „Ford of Europe“ vykdomasis direktorius, atsakingas už dizainą, Martinas Smithas.

REKLAMA

Ne veltui automobilio pristatymui buvo parinkta legendinė vieta – „Palazzo Reale“ rūmai Milane. Po to „S-MAX Vignale Concept“ galės grožėtis garsiosios baldų dizaino parodos „Salone del Mobile“ lankytojai. Šioje parodoje „Ford“ įrengė „Vignale Lounge“ stendą, kuris atliks ne tik pažintinę funkciją, bet ir padės koncernui atsirinkti mažmenininkus „Vignale“ linijai. Parodoje bus ne tik „S-MAX – „Ford“ sukūrė visą šeimą „Vignale“ daiktų, įskaitant ir „iF Design“ apdovanojimą pelniusį kelioninį krepšį.

REKLAMA
REKLAMA

„Ford“ pranešė, kad „Vignale“ linijos automobilių pirkėjai turės paskirtąjį asmeninį vadybininką, jiems bus užtikrinta automobilio paėmimo ir pristatymo paslauga.

Jau šiandien pusė „Ford“ pirkėjų renkasi modifikacijas su aukšto lygio įranga, o 10–15 proc. pirkėjų norėtų dar aukštesnės klasės įrangos bei išskirtinio aptarnavimo.

„Vis daugiau klientų ieško išskirtinėmis savybėmis išsiskiriančių ir aukštesnės klasės automobilių nei mes šiandien siūlome Europos rinkai. Kita svarbi dalis – klientų patirtis. Klientai nori jiems asmeniškai pritaikyto ir jų laiką taupančio aptarnavimo. „Vignale“ yra mūsų atsakymas tokiems klientams“, – kalbėjo „Ford of Europe“ viceprezidentas Roelantas de Waardas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„S-MAX Vignale Concept“ išsiskiria 21 colio diametro ratlankiais, pagamintais iš sudėtingo liejimo lydmetalio. Koncepcinis automobilis taip pat gali pasigirti brangakmenius primenančiomis aplikacijomis, chromuotais veidrodėlių korpusais, būdingomis „Vignale“ aštuoniakampėmis radiatoriaus grotelėmis ir „Milano Grigio“ kėbulo spalva. „Dark Rose Grey“ spalva nudažytos atskiros detalės – aštuoniakampiai ortakiai, išmetimo vamzdžių lizdai ir priekinės dalies apatinė dalis.

Salone į akis krinta minkštos odos krėslai, praturtinti aštuoniakampių rašto siuvinėjimu, aliuminio siūlais ir išsiuvinėtais „Vignale“ logotipais. Automobilyje montuojama naujausia balsu valdoma komunikacijos sistema ir specialios planšečių tvirtinimo vietos antros eilės keleiviams.

REKLAMA

Dizaineriai sako, kad šviesi išorė ir tamsesnis vidus atspindi nūdienos vyriškų kostiumų madą, o salono viduje vyraujančios spalvos ir formos yra įkvėptos šiuolaikinių baldų dizaino. Salone oda naudojama ne tik krėslams, bet ir prietaisų skydelio, panelės bei stogo apdailai, o metalo detales stengtasi naudoti saikingai, tačiau matomai.

Tyrimai rodo, kad daugiau nei trečdalis „Premium“ automobilių pirkėjų nurodo, jog esminis skirtumas tarp prabangos prekių ir masinės produkcijos yra klientų aptarnavimo kokybė. Taip pat pažymima, kad personalo kompetencija ir efektyvumas daro didžiausią įtaką vertinant klientų pasitenkinimą. Salono išvaizda ir pardavėjų svetingumas yra du iš trijų svarbiausių faktorių, lemiančių kliento lūkesčius.

REKLAMA

„Ford“ ketina siūlyti specialiai apmokytą vadybininką, kuris taps „Vignale“ pirkimo ir aptarnavimo vedliu kiekvienam klientui. Klientui taip pat nereikės pačiam rūpintis automobilio techniniu aptarnavimu – pardavėjai patys paims automobilį ir grąžins jį po techninės patikros bei aptarnavimo.

Specialiai „Vignale“ linijai „Ford“ ketina steigti visą tinklą „Vignale Lounges“ salonų.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų