REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Kaip ir kiekvienais metais, taip ir šiemet, vienintelė Lietuvoje automobilių žiedinių lenktynių trasa „Nemuno žiedas“ ruošiasi naujam lenktynių sezonui. Gamtos apsuptyje esanti trasa nuolat kovoja su aplinkui želiančia žaluma. Todėl pirmieji darbai, kuriuos reikia atlikti, tai praretinti šalia trasos augančius krūmokšnius ir pagerinti matomumą trasos posūkiuose, teigiama pranešime spaudai.

REKLAMA
REKLAMA

Šiais metais „Nemuno žiedo“ vadovybė yra pasiruošusi gauti licenciją čia vykdyti oficialias žiedines automobilių lenktynes. Todėl šiuo metu visas dėmesys telkiamas į trasos saugumo gerinimo darbus. Prie to prisideda ir būsimų lenktynių organizatoriai. Visa autosporto bendruomenė jau nuveikė nemažai darbų. Vešli augalija buvo pašalinta nuo trasos posūkių, trasos panorama atsivėrė žiūrovams, o trasos apžvalga pagerėjo tiek lenktynininkams, tiek teisėjams, kurie lenktynių metu užtikrina saugumą trasoje.

REKLAMA

Nors nuveikta tikrai nemažai, tačiau trasos teritorija didžiulė ir čia visada yra ką tvarkyti ir tobulinti. „Nemuno žiedo“ vadovybė ir lenktynių organizatorius „Dolce Moto“ visus neabejingus autosportui ir neatsiejamai jo daliai - „Nemuno žiedo“ trasai, kviečia prisidėti prie tvarkymo darbų šių metų balandžio 12 dieną, šeštadienį. Čia laukiamas kiekvienas, kuris gali savo darbu prisidėti, kad aplinka, kurioje vyksta Lietuvos žiedinių lenktynių varžybos, būtų kuo geresnė ne tik lenktynininkams, bet ir žiūrovams, ir lenktynių kokybę užtikrinantiems teisėjams.

Daugiau informacijos rasite http://dolcemoto.lt

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų