REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šiandien Ministras Pirmininkas Algirdas Butkevičius lankėsi dvidešimtą kartą rengiamoje parodoje „AgroBalt 2014“. Šiais metais renginyje daug dėmesio skiriama ne tik verslui ir vartotojams, bet ir numatyta nemažai tarptautinių susitikimų bei seminarų, kuriuose dalyvaus keliolikos šalių atstovai.

REKLAMA
REKLAMA

„AgroBalt“ paroda – tai puiki galimybė užmegzti verslo santykius, ieškoti naujų rinkų, naujų nišų, kur Lietuvos ūkininkai galėtų realizuoti savo produkciją“, – lankydamasis parodoje sako Vyriausybės vadovas.

REKLAMA

Tai didžiausias Baltijos šalyse žemės ūkio ir maisto pramonės renginys. Balandžio 3–5 dienomis vykstančioje parodoje „AgroBalt 2014“ tradiciškai demonstruojami maisto produktai, naujausia įranga ir technologijos, veisliniai gyvuliai. Šiemet savo eksponatus lankytojams pristato 404 įmonės, daugiausiai jų iš Lietuvos – 368. Vartotojams savo produkciją taip pat demonstruos 36 Lenkijos, Latvijos, Danijos, Makedonijos, Rumunijos, Vokietijos įmonės.

REKLAMA
REKLAMA

Pagrindinis kasmet organizuojamos parodos tikslas – stiprinti regioninį bendradarbiavimą ir verslo plėtrą, vartotojams teikti sveikus ir saugius maisto produktus, stiprinant gerąją mokslo ir technologijų bei praktinio ūkininkavimo patirtį.

Detali parodos programa – oficialiame interneto puslapyje www.agrobalt.lt.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų