REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kiekvienais metais kompanijos išleidžia flagmanus su vis didesniais ekranais. Telefonais naudotis viena ranka tampa nebeįmanoma. Tačiau pastaraisiais metais išleidžiama vis daugiau „mini“ telefonų, kurie yra sumažintos flagmanų versijos, su ne tokiais įspūdingais parametrais, tačiau patrauklesne kaina ir tuo pačiu dizainu.

REKLAMA
REKLAMA

Vos daugiau nei prieš mėnesį „Samsung“ pristatė „Galaxy S5“, o dabar jau sklando gandai apie „Galaxy S5 mini“. Kaip praneša „SamMobile“, „Galaxy S5 mini“ turės 4,5 colių „Super AMOLED“ ekraną, kurio skiriamoji geba – 720×1280 taškų. Telefone rasime 8 MP galinę bei 2 MP priekinę fotokameras, 16 GB vidinės atminties, 2100 mAh bateriją, „Qualcomm Snapdragon“ procesorių. Bus įdiegta operacinė sistema „Android 4.4 KitKat“.

REKLAMA

Kad būtų galima išlaikyti žemesnę kainą, išmaniajame tikriausiai nebus nei pirštų antspaudų skaitytuvo, nei širdies ritmo sensoriaus. Kokia bus įrenginio kaina ar kiek jis kainuos, vis dar nežinoma.

Gaila, tačiau ir šiemet „mini“ telefonas, kurį ruošia „Samsung“, neprilygs savo didžiajam broliui, o bus tik vidutinės klasės išmanusis su aukštos klasės vardu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų