REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lietuvos lenkų rinkimų akcija, nenorėdama atsilikti nuo socialdemokratų ir „darbiečių“, suskubo į Vyriausiąją rinkimų komisiją (VRK) atnešti parašų lapus su piliečių, remiančių jų kandidatūrą Europos Parlamento rinkimuose, parašais.

Ketvirtadienį prieš pietus tautinių mažumų atstovai VRK pristatė 29 tūkst. 194 parašus. Elektroniniu būdu LLRA surinko 64 parašus.

„Į Europos Parlamento rinkimus einame koalicijoje su politine partija Rusų aljansų. Dėl įstatymo spragos privalėjome rinkti atskirai po 10 tūkst. parašų. Tai apsunkino mūsų darbus, tačiau per savaitę surinkome reikiamą skaičių parašų“,  – sakė LLRA atstovė Danuta Krasnovska.

Rusų aljansas taip pat surinko daugiau kaip 25 tūkst. rinkėjų parašų.

Paklausta, kur buvo surinkta daugiausia parašų, D. Krasnovska prisipažino, kad daugiausia palaikymo sulaukė „savo rajonuose“. „Vilniaus kraštas – ten, kur yra mūsų visi skyriai, Rusų aljansas dar turi skyrių Klaipėdoje. Aišku, pasirašė ir daug Vilniaus gyventojų“, – sakė D. Krasnovska.

„Čia jau reikėtų pirmininko klausti, – nusijuokė LLRA atstovė, išgirdusi klausimą, kiek mandatų Europos Parlamente tikisi. – Čia jau ne man klausimas. Na, gal poros norėtume. Iš tiesų nežinau, čia reikia pirmininko klausti.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų