REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Atlikdami ikiteisminį tyrimą dėl neteisėto disponavimo akcizais apmokestinamomis prekėmis pasieniečiai sulaikė ir į areštinę uždarė sieną su Baltarusija saugančios Padvarionių užkardos pareigūną. Tai jau antras pareigūnas, sulaikytas atliekant šį tyrimą.

REKLAMA
REKLAMA

 

Trečiadienį Valstybės sienos apsaugos tarnybos (VSAT) Vilniaus rinktinės Kriminalinės žvalgybos skyriaus ir Imuniteto poskyrio pasieniečiai Padvarionių užkardoje sulaikė 24-erių joje tarnaujantį pareigūną. Jis sulaikytas vykdant anksčiau pradėtą ikiteisminį tyrimą dėl neteisėto disponavimo akcizais apmokestinamomis prekėmis. Pasienietis sulaikytas prieš tarnybą. Tą pačią dieną pareiškus įtarimus jis buvo uždarytas į areštinę.

REKLAMA

Tai jau antras pareigūnas, kurį Vilniaus rinktinės kriminalistai ir Imuniteto poskyrio pasieniečiai sulaikė atliekant šį ikiteisminį tyrimą.

Praėjusią savaitę buvo sulaikytas irgi sieną su Baltarusija saugančios Vilniaus rinktinės Gintaro Žagunio užkardos pasienietis, kuriam pareikšti įtarimai dėl piktnaudžiavimo ir neteisėto disponavimo akcizais apmokestinamomis prekėmis. Šis 28-erių VSAT pareigūnas yra nušalintas nuo tarnybos.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų