REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Norėdamas užtikrinti efektyvesnį klientų aptarnavimą, „Swedbank“ planuoja sujungti lizingo ir automobilių nuomos paslaugas teikiančias dukterines įmones. Numatoma, kad dar šiemet bendrovės „Swedbank autoparko valdymas“ turtą, sutartinius įsipareigojimus ir teises perims „Swedbank lizingas“.

REKLAMA
REKLAMA

„Siekiame sutelkti visas lizingo ir automobilių veiklos nuomos paslaugas vienose rankose. Po pertvarkos klientai visus su lizingu ir automobilių veiklos nuoma susijusius klausimus galės spręsti bendraudami su vienu klientų aptarnavimo specialistu, sutartis dėl lizingo bei veiklos nuomos paslaugų taip pat pasirašys su viena, o ne su dviem bendrovėmis kaip iki šiol. Tai ypač aktualu verslo klientams, kurie naudojasi ir lengvųjų automobilių nuoma, ir įvairaus turto lizingo paslaugomis“, – sakė „Swedbank lizingo“ direktorė Inga Makarevičienė.

REKLAMA

Lizingo ir automobilių veiklos nuomos sutartis sudariusioms verslo įmonėms bei gyventojams dėl planuojamos reorganizacijos nepatogumų neiškils: klientams persirašyti sutarčių nereikės, kontaktiniai asmenys taip pat nesikeis.

1996 m. įkurtas „Swedbank lizingas“ yra pirmoji „Swedbank“ grupės įmonė, pradėjusi savo veiklą Lietuvoje. Bendrovė buvo viena pirmųjų Lietuvos rinkoje, pradėjusių teikti lizingo ir faktoringo paslaugas. Šiuo metu „Swedbank lizingas“ teikia visas lizingo paslaugas gyventojams bei verslui, tai pat faktoringo paslaugas.

„Swedbank autoparko valdymas“ veiklą pradėjo 1997 metais. Bendrovė teikia ilgalaikės lengvųjų automobilių nuomos paslaugas juridiniams asmenims.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų