REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šį savaitgalį per BTV – net 13 valandų teniso varžybų iš Pretorijos, kurioje vyks Deviso taurės varžybos tarp Lietuvos ir PAR rinktinių.

Šį savaitgalį per BTV – net 13 valandų teniso varžybų iš Pretorijos, kurioje vyks Deviso taurės varžybos tarp Lietuvos ir PAR rinktinių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tris dienas iš eilės, balandžio 4-6 dienomis BTV transliuos 2014 metų Deviso taurės Europos - Afrikos zonos antros grupės mačą. Rungtynes kartu su teniso specialistais komentuos LNK sporto žinių vedėjas Tomas Langvinis.

REKLAMA

„Lietuvoje didėjant susidomėjimui tenisu, nusprendėme Deviso taurės varžybas iš TV1 perkelti į augantį ir stiprėjantį kanalą BTV. Tikimės šiame kanale rodyti vis daugiau sporto transliacijų“, - sako LNK grupės kanalų programos direktorius Aivaras Prancūzevičius.

Pasak Prancūzevičiaus, praėjusį sausį per TV1 transliuotus Deviso taurės mačų transliacijas pažiūrėjo rekordinis žiūrovų skaičius – 620 tūkstančių žiūrovų. Tai beveik pusantro šimto tūkstančių daugiau nei 2011 metais, kuomet buvo transliuoti Deviso taurės mačai tarp Lietuvos ir Estijos.

REKLAMA
REKLAMA

Deviso teniso taurės transliacijos tapo populiariausiomis 2013-ųjų TV1 programomis pagal pasiektą žiūrovų skaičių, o lemiamomis Lietuvos ir Kipro mačo minutėmis TV1 tapo antru pagal populiarumą kanalu Lietuvoje. Tikimasi, kad tenisas per BTV sulauks dar didesnio žiūrovų susidomėjimo.

Balandžio 4 dieną 11 val. per BTV bus tiesiogiai iš PAR bus rodomos vienetų varžybos, balandžio 5 dieną 13 val. - dvejetų ir balandžio 6 dieną 11 val. - vienetų mačai.

Tai pirmasis Lietuvos ir PAR rinktinių susitikimas. Lietuvai atstovaus pajėgiausi šalies tenisininkai Ričardas Berankis, Laurynas Grigelis, Lukas Mugevičius ir Mantas Bugailiškis. PAR komandoje žais Rikas de Voestas, Deanas O'Brienas, Ruanas Roelofse ir Ravenas Klaasenas.

Susitikimo nugalėtojai dėl bilieto į pirmą Deviso taurės varžybų grupę rudenį kovos su Suomijos arba Bosnijos ir Hercegovinos rinktine.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų