REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Po pirmųjų UEFA Čempionų lygos ketvirtfinalio rungtynių Barselonoje (1:1) Madrido „Atletico“ strategas Diego Simeone užsipuolė varžovų puolėją Neymarą dėl vaidybos ir gyrė Diego Ribas už taiklų šūvį „Camp Nou“ stadione, rašo goal.com.

REKLAMA
REKLAMA

„Barcelona“ žvaigždė Neymaras rungtynėse antradienį pelnė išlyginamąjį įvartį. D. Simeone neabejoja brazilo talentu, tačiau priekaištauja jam dėl pernelyg lengvų „griuvimų“ ant žemės po menkiausio kontakto.

REKLAMA

„Nardymas“ – būdingas jam, panašiai kaip Alexiui Sanchezui, kai jį treniravau „River Plate“. Viena galiu pasakyti, ši žaidimo dalis jam garbės nedaro“, - teigė „Atletico“ treneris.

„Diego Ribas žaidė puikias rungtynes ir džiaugiuosi jo įvarčiu, - kalbėjo D. Simeone apie futbolininką, pakeitusį susižeidusį Diego Costą. – Jam reikėjo to, o komandai reikėjo jo.“ Anot stratego, kol kas neaišku, ar sunkią traumą patyrė Diego Costa ir kaip ilgai teks versti be jo. Pakeisti jį gali Raulis Garcia, Villa arba Adrianas.

REKLAMA
REKLAMA

„Komanda atliko fantastišką darbą rungtynėse – abi ekipos demonstravo skirtingus žaidimo stilius. Kiekvienas darė tai, kas geriausia klubui, – sakė D. Simeone. – Man patinka žaisti su „Barcelona“, nes taip mes mokomės ir augame. Džiaugiuosi žaidėjų pastangomis, rezultatas geras, viskas dar atvira. Atsakomosios rungtynės bus itin įtemptos ir jaudinančios.“

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų