REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Tarpsezonio metu Futbolo bendruomenės klubo (FBK) “Kauno” administracija aktyviai ruošėsi naujam sezonui ir nepamiršo pasirūpinti mylimais komandos žaidėjais. Šiam sezonui nuspręsta gaminti naujo dizaino aprangas, kurios artimiausiu metu pasieks Geltonai Žalius, teigiama pranešime spaudai.

REKLAMA
REKLAMA

“Ant naujų aprangų puikuosis futbolininkų pavardės. Norime, kad žaidėjai jaustųsi ypatingai, atstovaudami klubui ir dar labiau stengtųsi vardan legendinių spalvų. Tikimės, jog šios aprangos bus raktas į sėkmę ir tinkamai identifikuos mūsų klubą”, - apie naujojo dizaino marškinėlius kalbėjo klubo atstovai.

REKLAMA

Naujasis FBK “Kauno” aprangų dizainas buvo svarstomas klubo dalininkų, tarp kurių vieną iš pagrindinių balsų turėjo ir sirgaliai iš “Kaunas Ultras”.

Geltonai Žaliais langeliais išmarginti marškinėliai bus naudojami ir namų ir išvykos rungtynėms. Šortai tradiciškai bus žali, o kojinės (dar vadinamos gietrais) – geltonos spalvos.

Klubo atstovai tikisi, jog naujojo dizaino aprangos puikiai identifikuos FBK „Kauno“ komandą.

Naujas aprangas Geltonai Žaliems pasisiūlė pagaminti viena iš žinomiausių Lietuvos sporto aprangų kūrėjų bei gamintojų – Kaune įkurta bendrovė “Tūta”.

“Atsižvelgdami į ilgametį bendradarbiavimą su FBK „Kaunu“, ankstesniais metais buvome vieni iš klubo rėmėjų nuo pat klubo atkūrimo, dabar vėl nusprendėme pasiūlyti savo paslaugas ir mūsų išskirtinio dizaino aprangas“, - teigė „Tūtos“ direktorius Valentinas Navikauskas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų