REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Žodžio kišenėje neieškantis ir be baimės ne itin populiarią nuomonę reiškiantis verslininkas Vilius Kaikaris atskleidė, jog Lietuvos politikoje knibždėte knibžda kyšininkų. „Lietuvos ryto“ televizijos laidai „Patriotai“ jis prisipažino po pirmojo jį išgarsinusio interviu sulaukęs iš baimės į kelnes prileidusių korumpuotų Lietuvos politikų skambučių.

REKLAMA
REKLAMA

„Baisiausi Panevėžio „tulpiniai“ ar „daktarai“ neprašydavo pinigų „už orą“, o iki ko nusirito mūsų kyšininkai politikai. Banditams nemokėjau, kodėl dabar turiu kažkam mokėti? Nueita iki absurdo ir svarbiausia, kad visi tai žino, telefonų gi klausosi, bet toleruoja. Aš netoleruosiu“, - pareiškė V. Kaikaris.

REKLAMA

Paklaustas, ar sulaukė grasinimų iš politikų, verslininkas prakalbo dar aršiau. „Aš pasiūliau jo žmonos ausis jam atsiųst labai atviru tekstu. Jėga prieš jėgą, jei kas nori, aš pasirengęs. Pas mus du tūkstančiai darbuotojų, mes galim abordažu bet kokią kyšininkų gaują paimt ir išvežt į mišką“.

Kas ir kodėl užsipuolė verslininką Vilių Kaikarį? Viską sužinosite jau šį vakarą 21.00 val. laidoje „Patriotai“. Laidą „Patriotai“ ir visų praėjusių laidų įrašus galite žiūrėti internetiniame „Lietuvos ryto“ televizijos puslapyje http://tv.lrytas.lt.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų