REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Anglija grįžta prie savo šaknų pristatydama savo futbolininkų pasaulio čempionate Brazilijoje baltą namų ir raudoną išvykos aprangą, rašo „The Telegraph“.

REKLAMA
REKLAMA

Pirmadienį ryte pristatya 2014 metų gamintojo „Nike“ apranga pabrėžia „Anglijos futbolo istoriją ir kultūrą“ bei subtiliai užsimena apie pagrindinius šalies futbolo istorijos momentus.

REKLAMA

„Čia yra du kertiniai momentai – tokią baltą aprangą anglai vilkėjo 1970 metais Meksikoje ir tai yra aliuzija į Anglijos Riterių šarvus“, – sakė „Nike“ dizaino direktorius Martinas Lotti. – Jūs galite matyti subtilią nuorodą į šarvus – plona blizganti linija ir balto satino juosta ant pečių. Norėjome pridėti mažą detalę, kuri primintų Šv. Jurgio šarvų blizgesį“.

Namų ir išvykos aprangos bus vilkimos šią vasarą pasaulio čempionate Brazilijoje, o naujosios aprangos krikštas bus gegužės 30 dieną kontrolinėse rungtynėse su Peru „Wembley“ stadione.

„Visuomet didžiuojuosi, kai velkuosi Anglijos aprangą, tad ir su šia nebus kitaip. Tiesiog negaliu sulaukti, kada galėsiu ja pasipuošęs išbėgti Brazilijoje į aikštę“, - teigė rinktinės lyderis Wayne‘as Rooney.

Pasaulyje šia apranga bus pradėta prekiauti nuo balandžio 3 dienos.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų