REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šiandien Lietuvos žiniasklaidos padangėje gera žinia – veiklą pradeda naujas vaizdo žinių portalas www.zinios.lt. Tai išskirtinio turinio, visas aktualiausias naujienas vaizdu, o ne ilgais tekstų aprašymais pateikiantis portalas, kuris papildys žiniasklaidos koncerno „Modern Times Group“ kanalų grupę Lietuvoje.

REKLAMA
REKLAMA

„Tyrimų duomenimis, net 60 proc. visų interneto vartotojų teikia pirmenybę informacijai, kuri yra pateikta vaizdo formatu, o ne tekstu. Vaizdas yra gerokai patogesnis ir patrauklesnis – jis žymiai efektyviau perteikia emociją, papasakoja ne tik tai, kas įvyko, bet ir kaip tai įvyko. Šis naujas mūsų vaizdo žinių portalas yra bene pirmas toks Lietuvoje. Jis leis patogiai ir greitai pamatyti tai, ko neperskaitysi“, – sako UAB „TELE-3“ generalinė direktorė Laura Blaževičiūtė. Milžiniškais žingsniais modernėjanti visuomenė tikisi ir modernių sprendimų, tad L. Blaževičiūtės teigimu, tai labai savalaikis sprendimas, kurio jau reikėjo rinkai. Šiandien vaizdo turinys, ką iš esmės galima vadinti ta pačia televizija, yra prieinamas ir žiūrimas visur – televizoriuose, kompiuteriuose, planšetėse, mobiliuose telefonuose. TV3 žinias per mėnesį pažiūri daugiau nei 2 mln. gyventojų. Tai rodo, kad žinios yra neatsiejama žmonių gyvenimo dalis. Beveik 40 proc. mūsų tautiečių bent kartą per mėnesį žiūrėjo TV laidas ar jų įrašus internete.

„Interneto platforma yra labai svarbi, todėl čia kuriame ir vartotojams pristatome inovatyvius sprendimus. www.zinios.lt nėra įprastas naujienų portalas. Jo turinys – specialiai kuriami vaizdo įrašai ar transliacijos, kurių nebus galima pamatyti niekur kitur. Be to, portalas orientuotas išskirtinai į vartotojų poreikius – gauti informaciją greitai ir patogiai. Todėl tikimės, kad jis netruks tapti puikiu įrankiu sekti tai, kas kasdien vyksta aplink mus visus”, – sako UAB “TELE-3” generalinė direktorė. Portale www.zinios.lt yra pateikiamos pačios aktualiausios ir įdomiausios naujienos iš Lietuvos ir viso pasaulio, o jas sekti galima visuose mobiliuose įrenginiuose. Video žinios čia pateikiamos septyniose atskirose rubrikose: Lietuva, užsienis, politika, verslas, sportas, kriminalai ir orai. Kiekvienoje jų galima rasti pačią karščiausią ir naujausią informaciją apie konkrečią sritį. Portale šalia specialiai rengiamų reportažų bus rodomos ir unikalios tiesioginės transliacijos, kurių nebus galima matyti televizijoje. Čia taip pat bus galima rasti ir visą objektyviosioms TV3 žinioms rengiamą informaciją bei tai, kas lieka už TV ekranų. Išskirtinis žiūrimiausios televizijos TV3, taip pat TV6 ir TV8 laidų turinys, kurio žiūrovai negali pamatyti TV ekranuose, taip pat taps dalimi šio portalo naujienų. Unikalus video žinių portalas www.zinios.lt priklauso UAB “TELE-3”, kuri yra tarptautinio žiniakslaidos koncerno “Modern Times Group” dalis. Koncernas Lietuvoje taip pat valdo televizijas TV6 ir TV8, žinomiausią televiziją internete TV3 Play, radio stotį “Power Hit Radio” bei “Viasat” kanalų grupę. Daugiau informacijos - www.zinios.lt

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų