REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas Pasistenkite kuo daugiau spėti: šios dienos susitikimai, pokalbiai bus daug kuo naudingi. Palankus metas ir nedidelėms kelionėms, komandiruotėms.

Avinas Pasistenkite kuo daugiau spėti: šios dienos susitikimai, pokalbiai bus daug kuo naudingi. Palankus metas ir nedidelėms kelionėms, komandiruotėms.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tauras Neverta užsiimti kuo nors svarbiu – pailsėkite, apsilankykite pas gydytoją. Svarbių reikalų tvarkymą atidėkite ketvirtadieniui. Geras laikas nusipirkti vertingos buities technikos.

REKLAMA

Dvyniai Tiek veiklai, tiek asmeninėms problemoms spręsti šaunus laikas. Padaugės ne tik aiškumo, bet ir idėjų. Jums nestigs praktiško įžvalgumo – rasite išeitį iš bet kokios situacijos. Gautus dalykinius pasiūlymus verta priimti.

Vėžys Nors ir pirmadienis, būsite energingi, nesunkiai įsitrauksite į darbus, daug suspėsite. Tai gera proga tvarkyti užvilkintą reikalą, spręsti seną konfliktą darbe. Galite gauti neblogų dalykinių pasiūlymų – juos verta priimti.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Naudingas metas: svetimos pastabos, kritika neleis atitrūkti nuo realybės. Labiau įsiklausykite į vadovo, sutuoktinio nuomonę. Tvirtinkite bendradarbiavimo ryšius. Geras laikas spręsti teisines problemas.

Mergelė Nors diena palanki ir naudinga, jausitės ne per geriausiai: būsite įsitempę, linkę įtarinėti, niršti. Neskubėkite reikšti savo nuomonės, apsispręsti, kitaip galite netinkamai įvertinti situaciją.

Svarstyklės Toli matote, daug suprantate ir gana aiškiai nutuokiate, kuria linkme judėti. Būkite atidesni užsieniečių, aukštų pareigūnų nuomonei, pasiūlymams – per juos ateis sėkmė. Gera diena vykti į komandiruotes.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas Tinkamas laikas apsispręsti karjeros klausimu. Verta tvarkyti atsakingus dalykinius, verslo reikalus. Tai gera proga rasti bendrą kalbą su vadovu, taip pat su tėvais – siekite, kad jie taptų jūsų sąjungininkais.

Šaulys Būsite itin sumanūs, išradingi, tad galite sugalvoti kai ką labai naudinga ir reikalinga kylant karjeros laiptais, siekiant visuomenės pripažinimo. Gera proga kviesti draugus į talką. Būkite atsargesni su elektros prietaisais, kompiuteriais. Nepalanku jų įsigyti.

Ožiaragis Būkite atidūs išgirstoms pastaboms, naujienoms ir neskubėkite imtis atsakomųjų veiksmų. Šiandien verta mąstyti, o veikti tik ketvirtadienį.

REKLAMA

Vandenis Reikšmingas metas, tačiau nepervertinkite savo galimybių – tai ne jūsų jėgos laikas, reikia vengti per daug užsigriebti. Prieš imdamiesi iniciatyvos, prieš įsipareigodami, priimdami vertingą pasiūlymą pamąstykite, ar pakelsite atsakomybę?

Žuvys Palanku tvarkyti piniginius ir turto reikalus, spręsti skolų klausimą. Šiandien galimi naudingi pokyčiai jūsų gyvenime.

Šaltinis vytautus.com

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų