REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas Rytas nervingas, kur bebūtumėte - darbe, namuose ar gatvėje. Aplinkiniai gali aušinti jūsų entuziazmą, nepritarti tam, ko siekiate. Geriausiu atveju palaikymo sulauksite iš namiškių. Ypač jei jiems ką nors įdomaus nupirksite ar pasiūlysite.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras Būsite dirglūs, tykos nesusipratimai. Norėdami pagerinti asmeninius santykius turite išmokti dalintis ir suprasti. Akivaizdu, kad nieko neduodami nieko ir negausite. Vakare galite sulaukti netikėto svečio, naujienos.

REKLAMA

Dvyniai Nuo pat ryto intensyviai bendrausite. Kontroliuokite savo kalbą, nes lengva bus leptelti, ko nederėtų, ir patekti į nemalonę. Pretenzijos nepadės pagerinti situacijos. Turbūt nerimausite dėl artimo žmogaus ar savo sveikatos, gerovės.

Vėžys Ryte nuotaiką drums aktualijos, susijusios su namais, pinigais, verslo sunkumais. Vakare parūps pramogos, kūryba, romantika, seksas. Jei jūsų veikla, susijusi su šou verslu ar sportu, įdomiai pasireikšite.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Galite susižavėti tuo, kas panašu į lengvą pasipelnymą ar meilės nuotykį. Ryto rizika nieko gero nežada. Popiet situacija pagerės. Pasijusite vertinami, gausite laukiamą atsakymą, prisipažinimą. Vakaras vėl rizikingas.

Mergelė Rytą užgrius keblūs darbo rūpesčiai, nedžiugins savijauta. Jūsų teisybės ir nuomonės beveik nebus paisoma. Rizikinga afera gali baigtis liūdnai. Vakaras smagesnis, tačiau rizika išlieka.

Svarstyklės Šiandien spręsite emocines ir kitas artimųjų problemas arba aiškinsitės santykius su partneriais, kolegomis. Neišvengsite kankinamų įtarimų, abejonių. Atsakomybę gali tekti prisiimti ir už vaikų eibes. Vakare laukia staigmena.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas Šiandien galvą suksite dėl finansinių reikalų. Nuostolį galite patirti, jei buvote įsivėlę į abejotiną verslo ar seksualinę avantiūrą, įsigijote nenaują techniką ar pan. Vakare situacija keisis. Galimi kontaktai su užsieniečiais.

Šaulys Pirma dienos pusė gana sunki - tykos nesusipratimai, į paviršių kils klaidos, slaptos intrigos, sveikatos problemos. Profesinės atsakomybės našta gali priversti priimti svarbų sprendimą. Vakaro renginys žada netikėtumų.

Ožiaragis Turėsite nemalonumų, jei laiku neįvykdėte prisiimtų įsipareigojimų, nuvylėte pažįstamą žmogų. Kita vertus, vakare jūsų akiratyje pasirodys asmuo, kurio nesitikėjote išvysti. Arba kitaip staiga pakryps aktualus reikalas.

REKLAMA

Vandenis Diena pasižymės kontaktais, bet ne visi džiugins. Galite jaustis nesuprasti arba tyčia vedžiojami už nosies. Patirsite įtampą, jei teks organizuoti renginį, susirinkimą, dalyvauti pokalbyje dėl darbo ar jo rezultatų. Vakaras nepalankus sveikatai.

Žuvys Galimi išgyvenimai dėl neišsipildančių lūkesčių, pakrikusių ateities planų arba dėl sveikatos. Reikėtų vengti varginamo bendravimo, santykių aiškinimosi. Dėl netikėto palaikymo ir komplimentų vakare pasijusite kiek tvirčiau.  

www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų