REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Verslininkas, politikas, sporto rėmėjas Antanas Guoga išrinktas Lietuvos irklavimo federacijos (LIF) viceprezidentu. Šis sprendimas vienbalsiai priimtas metinėje LIF konferencijoje.

REKLAMA
REKLAMA

A.Guogos teigimu, pagrindiniai jo veiklos federacijoje prioritetai - rūpintis infrastruktūros plėtra skirtinguose Lietuvos miestuose (Šiauliuose, Kupiškyje, Vilniuje), paramos paieška, lėšų pritraukimas. Jo manymu, būtina skatinti aktyvesnį bendradarbiavimą su valstybiniu ir privačiu sektoriumi, užsienio partneriais. Kaip vienas iš sėkmingo tokio bendradarbiavimo pavyzdžių - darbas su mūsų šalies rinktinę konsultuojančiu italu Gianniu Postiglione'u.

REKLAMA

"Mūsų irkluotojai jau dabar aukščiausio lygio varžybose skina medalius, tačiau ekspertai mato, kad irklavimas turi didelį potencialą augti. Jausiuosi atlikęs savo darbą gerai, jeigu mums kartu pavyks padidinti olimpinę rinktinę", - sakė A.Guoga.

Per pastaruosius penkerius metus Lietuvos irkluotojai pasaulio ir Europos čempionatuose bei universiadoje iškovojo 10 aukso ir 2 bronzos medalius. Pagal apdovanojimus ši rinktinė yra antra Lietuvoje po dviračių sporto.

REKLAMA
REKLAMA

Pasak pranešimo, šiais metais LIF yra skirta 293 575 Lt iš valstybės biudžeto. Tai yra viena mažiausią finansavimą gaunančių Lietuvos sporto asociacijų.

Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo draudžiama.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų