REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Ingrida Kazlauskaitė pristatys naująjį vaizdo klipą.

Ingrida Kazlauskaitė pristatys naująjį vaizdo klipą.

REKLAMA

„Ar buvo drąsu prieš filmavimo kameras lengvai apsinuoginti? Manęs įkalbinėti tikrai nereikėjo, dirbu su savo srities profesionalais, todėl jie puikiai žino, ką daro, tad man beliko paklusti jų prašymams", - sako dainininkė, netrukus gerbėjų teismui pristatysianti intriguojantį vaizdo klipą dainai "Eksperimentas", kurią parašė kompozitorius Stanislovas Stavickis-Stano.

REKLAMA
REKLAMA

Ingridos įvaizdį filmavimo metu kūrė mados namai "Femmes Fatales" ir dizainerė Ella Tatarinova, todėl I.Kazlauskaitė keturių minučių klipe įkūnijo itin fatališką moterį. Gundančią šukuoseną žinomai merginai padarė "Erikos" grožio salono meistrai. Filmavimams taip pat pasirinktos ypatingos vietos - naktinėmis Vilniaus gatvėmis skriejantis prabangus automobilis, ištaigingi viešbučio "Ramada" prezidentiniai apartamentai.

REKLAMA

Suvieniję jėgas šį projektą kuria režisierius iš Sankt Peterburgo Algimantas Musteikis, operatorius Žygimantas Abromavičius ir Edvardo Žičkaus vadovaujama prodiuserių kompanija "TV Production Team". Dienos šviesą „Eksperimento" vaizdo klipas išvys jau artimiausiais mėnesiais - šiuo metu nufilmuota medžiaga jau montuojama. Aš pati labai laukiu rezultato. Procesas buvo labai smagus ir kupinas nuotykių. Tai teko laukti, kol sniegas nutirps, kol dangus bus giedras arba kol garbūs svečiai užleis prezidentams skirtus prabangius kambarius, bet viskas pavyko puikiai. Akies krašteliu jau mačiau nufilmuotą medžiagą ir joje pati sau labai patikau. Todėl drąsiai galiu pasakyti, kad dirbti su tikrais savo srities profesionalais yra didžiulis malonumas", - sako Ingrida Kazlauskaitė.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų