REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Bendrovei „Microsoft“ pranešus apie „iPad“ planšetėms skirto „Microsoft Office“ programų paketo pateikimą paaiškėjo, jog bendrovė išmaniesiems telefonams su „Android“ ir „iOS“ operacinėmis sistemomis „Office Mobile“ siūlys nemokamai.

REKLAMA
REKLAMA

Tai reiškia, kad išmaniųjų telefonų savininkai galės naudotis „Office Mobile“ programomis neįsigiję „Office 365“ paslaugos prenumeratos. Naudodami „Office Mobile“ jie galės ne tik peržiūrinėti, bet ir redaguoti įvairius „Microsoft Office“ formatų dokumentus.

REKLAMA

Apžvalgininkai mano, kad tai labai sėkmingas „Microsoft“ rinkodaros ėjimas: beveik neabejojama, kad nuo šiol „Office Mobile“ taps viena populiariausių aplikacijų „Apple“ ir „Google“ programėlių parduotuvėse. Kita vertus, redaguoti dokumentus telefono ekrane - užduotis ne iš lengvųjų, todėl dalis vartotojų ko gero nuspręs įsigyti bent jau pigiausią „Office 365“ mokėjimo planą už 7 dolerius per mėnesį, kad galėtų naudotis „Microsoft Office“ programomis savo nešiojamuosiuose ar staliniuose kompiuteriuose.

Beje, „Microsoft“ pabrėžia, kad „Office Mobile“ nuo šiol yra nemokama tik privatiems vartotojams: norinčios ja naudotis įmonės turės įsigyti „Office 365“ prenumeratą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų