REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Verslininko V. Lašo kelionė į prezidento postą baigėsi

Pretendentas nesurinko reikiamo parašų skaičiaus

„Ačiū, manau, kad sulaukiau puikaus palaikymo. Modernios Lietuvos žmonės mane labai palaikė“, – atvykęs į Vyriausiąją rinkimų komisiją (VRK) paskutinę minutę sakė Kauno verslininkas Vladas Lašas.

REKLAMA
REKLAMA

Čia jo kelionė į kovą dėl prezidento posto ir baigėsi, mat pretendentas surinko tik 11 tūkst. parašų. „Pagal internetinį parašų rinkimą esu antras po pirmojo asmens, lyderės prezidentės. Ten surinkau 7,5 tūkst. parašų“, – kalbėjo verslininkas žurnalistams

REKLAMA

Jis prisipažino, kad pagrindinis tikslas buvo surinkti parašus internetu. „Norėjau išjudinti mūsų miegantį milžiną jaunimą, kuris visiškai nedalyvauja politikoje. Jaunimo, dalyvaujančio rinkimuose, procentas yra labai žemas. Manau, kad pavyko jį sujudinti ir atkreipti dėmesį. Dėkodamas už bendradarbiavimą norėčiau pakritikuoti VRK“, – sakė V. Lašas.

Jo teigimu, VRK nieko nedaro , kad žmonės sužinotų ir naudotų apie elektroninę galimybę rinkti parašus.

Jaunimas – mūsų ateitis. Tai, ką mūsų karta padarė puikiai prieš 20 metų, atkurdama valstybę tarsi „pasidaryk pats“ principu, yra puikūs pagrindai ateičiai kurti. Lietuvai vėl reikia pagreičio“, – sakė V. Lašas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų