REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Bendrovė „Samsung Electronics Co. Ltd“ pranešė pristačiusi „Samsung NX mini“ – ypač lengvą (korpuso svoris – 158 g) ir ploną (tik 22,5 mm) fotoaparatą, lengvai telpantį kišenėje ar rankinėje. Fotoaparato korpusas pagamintas iš kokybiško metalo lydinio, su odos apdaila. Vartotojai gali rinktis jų stilių atitinkantį įrenginį iš 5 skirtingų korpuso spalvų – baltos, rožinės, žalios, rudos ir juodos, teigia bendrovės atstovai.

REKLAMA
REKLAMA

Pranešama, kad Lietuvoje naująjį fotoaparatą bus galima įsigyti balandžio pradžioje. Preliminari jo kaina su 9-27 mm objektyvu ir išorine blykste apie 1750 Lt, su 9 mm objektyvu – apie 1400 Lt.

REKLAMA

75,2 mm (3,0 colio) lietimui jautrus ekranas pasukamas 180 laipsnių kampu, todėl fotografuojami objektai kadruojami patogiai, sakoma bendrovės pranešime. „Samsung NX mini“ optinė sistema užtikrina ryškų ir aiškų vaizdą bei aukštos kokybės nuotraukas, todėl visi fotografuojami objektai nuotraukose atrodo tikroviškai.

„Selfie“ įrenginių rinkoje pirmaujanti kompanija „Samsung“ 2011 m. išleido pirmąją fotokamerą su pasukamu lietimui jautriu ekranu. „Šiuo metu pirmaujame „selfie“ įrenginių rinkoje ir pristatome dar vieną fotoaparatą, geriau tenkinantį kintančius vartotojų lūkesčius. „Samsung NX mini“ įrengtas pasukamas ekranas ir plačiakampis objektyvas specialiai sukurti aistringiems „selfie“ mėgėjams. Lengvą fotoaparatą patogu nešiotis kišenėje bei fotografuoti visur ir visada“, – teigė „Samsung Electronics Baltics“ vadovas Lietuvoje Simonas Skupas.

REKLAMA
REKLAMA

Skelbiama, kad dėl kompaktiško 9 mm plačiakampio objektyvo „NX mini“ leidžia fotografuoti rankos ilgio atstumu nutolusius žmones, todėl fotografas gali kadruoti save ir grupę žmonių. Dėl didelio 1 colio (2,5 cm) 20,5 mln. taškų BSI CMOS vaizdo jutiklio gaunamos aukštos kokybės nuotraukos, kuriose matomos mažiausios detalės. Šios klasės įrenginiuose įdiegta didžiausia raiška užtikrina ryškias spalvas.

„Samsung NX mini“ įdiegtas 6 kadrų serijinio fotografavimo režimas, o spartus 1/16000 sekundės užrakto greitis leidžia tikroviškai įamžinti dinamiškus siužetus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Taip pat skelbiama, kad „Samsung“ išleido tris „NX mini“ objektyvus (NX-M 9 mm F3.5 ED, NX-M 9-27 mm F3.5-5.6 ED OIS ir NX-M 17 mm F1.8 OIS objektyvą), kurie specialiai pritaikyti naudoti kartu su „Samsung NX mini“. Vartotojams užtikrinamos įvairios vaizdo fiksavimo galimybės.

Pasak gaminjtojų, siekiant užtikrinti įvairias vaizdo fiksavimo galimybes „Samsung NX mini“ vartotojai taip pat galės naudoti penkiolika NX objektyvų įsigiję specialų NX-M Mount adapterį (ED-MA4NXM). Šie objektyvai parduodami atskirai.

Kaip ir kitose 2014 m. „Samsung 2014 SMART“ fotokamerose, „NX mini“ įdiegtos „Wi-Fi“ ir NFC ryšio sistemos leidžia sparčiai dalintis nuotraukomis. Išskirtinė „Samsung“ ryšio sistema Tag & Go leidžia „Samsung NX mini“ susieti su kitais NFC įrenginiais, įskaitant išmaniuosius telefonus ir planšetinius kompiuterius, tiesiog sulietus du aparatus, sakoma pranešime.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų