REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

UEFA nubaudė „Bayern“ klubą už seksualinių mažumų įžeidimą

Miuncheno „Bayern“ klubas nubaustas 10 tūkst. eurų bauda bei turės uždaryti dalį „Alianz Arena“ tribūnų ateinančiose UEFA Čempionų lygos ketvirtfinalio rungtynėse su „Manchester United“. Tokia bauda Vokietijos ir Čempionų lygos titulą ginančiam Bavarijos klubui skirta už homofobišką plakatą.

REKLAMA
REKLAMA

Kovo 11-ąją dieną vykusiose Čempionų lygos aštuntfinalio rungtynėse su Londono „Arsenal“ klubu bavarų aistruoliai iškėlė plakatą, kuriame tyčiojosi iš vokiečio Mesuto Ozilo.

REKLAMA

Dėl šio poelgio dalis stadiono, kuriame buvo iškeltas minėtas plakatas, bus be žiūrovų. Tokį sprendimą priėmė UEFA, nurodžiusi šiame mače į 124-ąjį sektorių nepriimti žiūrovų.

Teigiama, kad atvyksiančių „Manchester United“ aistruolių tai nepalies – jie gaus tiek vietų, kiek paprastai skiriama išvykoje žaidžiančios komandos sirgaliams.

Primename, kad „Bayern“ Londone įveikė „Arsenal“ 2:0, o namie sužaidė lygiosiomis 1:1. Bavarai pateko į ketvirtfinalį, kur žais su „Manchester United“. Balandžio pirmąją rungtynės vyks Mančesteryje, o balandžio 9-ąją – Miunchene.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų